Kragujevčani se nadaju da je Rad još uvek u 'nokdaunu'

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.04.2015.
15:02
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Fudbalere Radničkog 1923 očekuje gostovanje Radu na Banjici u okviru 23. kola, a trener superligaša iz Kragujevca nada se da bi njegov tim mogao da osvoji bod(ove) protiv "nokautiranog" rivala.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Osam kola pre kraja domaćeg šampionata fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca još uvek se nalaze u trci za opstanak u ligi iako se šanse smanjuju kako prolećni deo sezone odmiče.

Narednu utakmicu Kragujevčani igraju na Banjici protiv fudbalera Rada koji su u prethodnom kolu "pregaženi" od strane Čukaričkog. Upravo na činjenici da su "Građevinari" primili sedam golova u prethodnom kolu trener Radničkog 1923 Neško Milovanović temelji svoj optimizam.

"Znamo da Rad tradicionalno dobro igra protiv Radničkog 1923, bilo na 'Čika Dači' bilo na Banjici. Idemo u Beograd da se nadigravamo i da pokušamo da se vratimo neporaženi. Iskoristićemo ovaj njihov potres od te utakmice sa Čukaričkim. Nadam se da se nisu brzo oporavili" rekao je Milovanović.

Što se tiče Radničkog 1923, Kragujevčani su u prethodnom kolu propustili priliku da eventualnom pobedom nad Donjim Sremom uvećaju svoje šanse za opstanak u ligi a na Banjici ih čeka težak zadatak pošto Milovanović ne može da računa na nekolicinu standardnih prvotimaca.

"Tri standardna igrača – Milovanović, Rosić i Tiodorović, zbog kartona, neće imati pravo nastupa. Vusljanin i Terzić su se požalili na povrede, a u toku sutrašnjeg dana znaćemo tačno da li će biti u stanju da igraju u subotu" objašanjava trener Radničkog.

Šef stručnog štaba kragujevačkog Radničkog 1923 nije propustio priliku da još jednom podseti na tešku situaciju u klubu i činjenicu da niko od čelnika ekipe koju vodi ne izlazi pred igrače kojima je potrebna podrška.

"Znamo da je ovakvih situacija bilo i ranije, ali ne mogu da razumem da niko iz kluba ne želi da se obrati igračima, da im uputi koju pametnu, dobru reč. Ostajemo sami. Idemo u Beograd da pokušamo da donesemo tri boda u Kragujevac" zaključio je Milovanović.

Utakmica 23. kola Jelen Superlige između Rada i Radničkog 1923 igra se u subotu sa početkom od 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke