Kragujevčani pod Bagdalom bez bele zastave

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.02.2015.
17:40
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Šef stručnog štaba FK Radnički iz Kragujevca 1923 Neško Milovanović poručio je da njegova ekipa nije u poziciji da preti narednom rivalu ali da će u Kruševac krenuti bez bele zastave.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Već u drugom kolu prolećnog dela sezone domaćeg šampionata imaćemo priliku da gledamo i prvi "komšijski" derbi koji će fudbaleri Napretka i Radničkog 1923 odigrati u Kruševcu.

Trener domaće ekipe Slavko Matić najavio je veliku borbu za bodove a njegov kolega iz Kragujevca Neško Milovanović tvrdi da njegova ekipa ne planira da preti ali da nema nameru da put Kruševca kreće sa belom zastavom.

"Ne pretimo Napretku, ali se i ne bojimo i sigurno u taj meč ne ulazimo sa belom zastavom već ćemo pokušati da osvojimo barem bod, ali i da pobedimo. Igrači su svesni značaja utakmice i uprkos povredama i bolesti pojedinih igrača, oni koji u Kruševcu istrče na teren pokušaće da dođu do pobede" rekao je Milovanović.

Superligaš iz Kragujevca uspeo je da uhvati slamku spasa u prvom prolećnom kolu, pošto je na "Čika Dači" savladao subotički Spartak minimalnim rezultatom.

"U prethodnoj utakmici, za koju smo se svi spremali od početka pripremnog perioda, odigrali smo dobro, postigli gol i sa samopouzdanjem odlazimo u Kruševac" poručuje trener Kragujevčana.

Strateg Radničkog 1923 imaće velikih problema u sastavljanju ekipe za meč sa Napretkom pošto neće moći da računa na povređene Terzića, Andrića, Tiodorovića, Čonku i Stevića, dok se na bolest poslednjih dana žale Bubanja, Jašić, Keljević, Vidović i Vusljanin.

Uoči duela pod Bagdalom Napredak zauzima 12. poziciju na tabeli sa 16 bodova, a Radnički 1923 i dalje "drži fenjer" sa 10 osvojenih bodova. Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 13 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke