Kragujevački Radnički u formi posle smene trenera, može li da dobije još jedan derbi?

Autor: Darko Mitrović
petak 22.11.2019.
12:16
Izvor: Sportske.net

Slavili su u Smederevu, mogu li i u Gornjem Milanovcu?

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Posle nedavnog odlaska Darka Vojvodića sa mesta šefa struke Radničkog, ekipu je preuzeo dotadašnji pomoćnik Darko Milisavljević, koji je vezao dve pobede, nad Bačkom (2:1) i Smederevom (1:0), pa Kragujevčani sada sa mnogo optimizma dočekuju gostovanje u Gornjem Milanovcu protiv Metalca.

Biće to derbi kola, a igra se u nedelju od 13 časova.

''Promenili smo taktiku i način razmišljanja u svlačionici, i nekako odmah je sve krenulo nabolje. Nastojaćemo da produžimo ovaj niz dobrih igara, a ja lično ću se potruditi da nastavim sa dobrim partijama i pružim svoj doprinos što boljim rezultatima ekipe'', izjavio je Đorđe Maksimović, strelac pobedonosnog gola na gostovanju u Smederevu, a prenosi klupski sajt Radničkog.

Slično razmišlja i njegov saigrač, vezista Stevan Kovačević.

''Vezali smo dve pobede u nizu, što je svakako uticalo na rast samopouzdanja u našim redovima. Iskreno, očekivali smo uspon forme, samo smo se nadali da će do njega doći nešto ranije. Što se tiče Metalca, ja lično smatram da je to jedna od najboljih ekipa u ligi.

Naše međusobne utakmice su po pravilu donosile dosta uzbuđenja i neizvenosti. Imamo tradiciju dobrih rezultata u Gornjem Milanovcu, ali to ništa ne mora da znači. Mi smo, kao što sam već napomenuo, u uzlaznoj formi i nadam se da ćemo uspeti da zabeležimo pozitivan rezultat na ovom gostovanju.

Očekujem da će doći veliki broj naših navijača da nas podrži u nedelju i omogući nam da se osećamo kao da igramo kod kuće, u Kragujevcu'', zaključio je Kovačević.
--
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke