Kovačević: "Konačnu u timu koji igra fudbal"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.06.2016.
17:25
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Povratnik u redove novosadske Vojvodine Vladimir Kovačević smatra da će igranjem za superligaša sa "Karađorđa" konačno moći da pokaže sav svoj potencijal i uživa u fudbalu.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina angažovao je ovog leta štopera Spartaka Vladimira Kovačevića (23) koji je zaobilaznim putem uspeo da se domogne prvog tima novosadske "Stare Dame".

Pouzdani defanzivac vratio se u Vojvodinu nakon šest godina tokom kojih je, što na pozajmicama, što kao igrač drugih klubova, kalio zanat u Proleteru, Hajduku iz Kule i Spartaku.

Povratnik u redove Vojvodine prisetio se vremena kada su u prvom timu igrali Branislav Trajković i Vladimir Mojsov zbog čega je bio prinuđen da ide na pozajmice a zatim i da napusti klub.

"Iako možda nije lepo da se priča o takvim stvarima, moram reći da mislim da ljudi koji su tada bili u klubu nisu imali razumevanje za mene i nismo bili na istim talasnim dužinama. Zato je došlo do raskida ugovora i nakon toga sam otišao u Spartak, gde sam se u potpunosti afirmisao" objasnio je Kovačević.

Nova šansa za afirmaciju u dresu Vojvodine Vladimiru Kovačeviću znači mnogo, posebno zbog toga što će sa Novosađanima imati priliku da se bori za više ciljeve što nije bio slučaj u klubovima za koje je nastupao prethodnih sezona.

"Mislim da sam sada napokon došao u sredinu gde ću da pobeđujem i naravno da radim sa još većim intenzitetom i žarom, odnosno da sa 'punim gasom' ulazim u utakmice. Drago mi je što sam konačno došao negde gde se igra fudbal" istakao je Kovačević.

Fudbaleri novosadske Vojvodine trenutno se nalaze na pripremama u Sloveniji gde tempiraju formu za predstojeće duele u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope koji ih očekuju krajem tekućeg meseca i početkom jula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke