Kovačević ima poruku za buntovnike!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.11.2018.
10:11
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor FS Srbije Darko Kovačević objasnio je kako bi mlađi igrači trebalo da se ponašaju u državnom timu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

U svetlu najnovijih dešavanja vezanih za reprezentaciju Srbije svoje mišljenje izneo je i sportski direktor FSS Darko Kovačević.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije rekao je za "Žurnal" da nije prisustvovao incidentu koji se navodno odigrao u poluvremenu duela Srbije i Litvanije, ali je uputio poruku mlađim igračima koji sebe stavljaju ispred državnog tima.

"Svi smo na istom brodu i svi treba da stremimo ka istom cilju, a to je plasman na Evropsko prvenstvo. Svako ima pravo da bude nezadovoljan, ali interes reprezentacije je iznad svih nas", rekao je Kovačević.

Ovakva izjava stiže kao komentar na incident koji je navodno napravio Mijat Gaćinović nezadovoljan odlukom Mladena Krstajića da ga izvede iz igre u poluvremenu duela sa Litvanijom.

"Svi mlađi igrači treba da se ugledaju na Aleksandra Kolarova i Nemanju Matića i da im bude čast što uopšte igraju u istom sastavu sa njima", poručio je sportski direktor FS Srbije.

Situacija oko državnog tima ponovo nije onakva kakva bi trebalo da bude jer se nakon osvajanja prvog mesta u četvrtoj grupi C divzije u Ligi nacija priča o promeni selektora, a spekulacije o najnovijem incidentu samo dodatno kaljaju ugled nacionalnog tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DekiStankovic5
Friday, 23.11.2018
14:31

Strasno kakve nam se njuske skupise,postujem Kovacevica za ono sto je uradio igrajuci za Zvezdu,ali sta on ima da prica pa on je unazadio Olimpijakos za narednih pet godina plus ove dve unazad,sportski direktor u pokusaju,prevarant za procenat.A sto se tice naseg kapitena,kakav je on covek takva nam je I reprezentacija!Stidite se svI sta ste uradili Banetu Ivanovicu sramote jedne!

avatar
nemam pojma
Friday, 23.11.2018
15:44

Da je Bane sklonjen, navodno, zaslužan je Kokeza. Izbio je sukob na nekom treningu u trening centru reprezentacije, gde se pojavio Kokeza sa svojom ekipom, a naši reprezentativci, na čelu sa Banetom, nisu hteli da im udovolje želju da igraju fudbal jedni protiv drugih.

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 23.11.2018
13:56

U ovom slucaju ipak moram biti na strani Krstajica jer je neprimerno da se neki mladi petlic zali i baca kopacke okolo i to na poluvremenu. Pogotovo jos kad igra sasvim prosecno, evo od kad ga znam nikad nije nesto pokazao Bog zna sta... Sa druge strane upravo ovakve stvari se desavaju kad je nezdrava atmosfera. Govorio sam ranije od vestackom miru u nasom timu gde je dovoljna jedna varnica pa da pokaze pravu sliku situacije koju je stvorila ekipa koja predvodi nas tim.

avatar
NikkiCFC
Friday, 23.11.2018
13:25

Dovoljno da vidis kako izgleda ovaj covek i da ne igras vise. Interes reprezentacije je iznad svih? Pa vi prvi krsite to gurajuci svakakve igrace.

avatar
Sasha_Voj
Friday, 23.11.2018
11:40

Hahaha da im bude čast??? Sa Svim sam se složio ajde isti brod ovo ono priče za malu decu, a onda ova glupost. Neki mladi ginu na terenu dok taj kolarov setka. Jeste trudi se al je isto tako umisljena zvezda što misli da je iznad svih tamo. A kao kapiten treba da ga bude sramota sto nije podržao drugara iz tima nego je podržao krstajica iako zna da ne zaslužuje da bude na klupi. Al taj isti krstajic ne može da mu naređuje nego su verovatno ciperi kad je pihanka u pitanju. Kovačeviću cela Srbija zna da krstajic ne zaslužuje da bude trener, a vi koji ga podržavate pljujete samo na svoje karijere koje ste nekada imali. Krstajic treba da leti al ne samo on nego kokeza milošević i svi rakovi našeg fudbala. Za trenera postaviti, jokanovića, Milivojevica Ili celavog sumnjam da bi pixi pristao da radi sa ovim lopovima mada neće ni jokanović sigurno da dopusti da mu prave ekipu. Ova priča oko pixija je puštena jer će na kraju biti kao pixi nije hteo, jokan nije hteo pa će dovesti nekog drugog gde mogu da mu prave tim. Još jedan razlog zašto bi voleo da smene krstajica je taj da oseti kako je to kad te smene posle uspeha, mada ovaj njegov uspeh bi svako odradio verovatno i bolje.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 23.11.2018
11:39

I mislite da bi MS ikada uradio onako nesto? Sto bi rek'o Del Boj- no way, Pedro!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 23.11.2018
11:19

Pogledajte ko su nam predsednik Saveza, selektor i kapiten. Rekli ste ugled?