Kovačević dva puta gledao smrt u oči, prve indicije, delo profesionalaca?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 08.01.2020.
09:08
Izvor: Sportske.net

Mnogi zaboravljaju da je pre desetak godina imao kriznu situaciju, da je pobedio, sada mu se desilo nešto još gore. Slutnje grčkih medija, nadajmo se da ga život neće stavljati više na iskušenja...

EPA PHOTO/ANSA/FALZONE
EPA PHOTO/ANSA/FALZONE

Povezane vesti

Darko Kovačević je preživeo i to je najvažnije. U ovom trenutku mnogo je nagađanja, neka idu tako daleko da tvrde da je u pitanju opomena Srbinu, ne zna se zbog čega.

Pojedini listovi kažu da je dva puta pobedio smrt, podsećaju da je po povratku na Balkan, otišao u Olimpijakos, odigrao sjajnu sezonu, a onda u sledećoj bio prinuđen da ostavi fudbal. Naime, prilikom pregleda i nakon promena u očima, odnosno krvnim sudovima očiju ustanovljeno je da ima problem sa srcem, bilo je to 2009. i morao je na operaciju.

Deset godina kasnije, ponovio smrti gleda u oči.

Policija ne saopštava detalje, Kovačević je dao izjavu u kojoj kaže da je napadač izašao iz automobila ispred njegove kuće na Glifadi, da se on instinktivno bacio, a da ga je metak pogodio u nogu.

Portlal iefimerida analizira čitav zločin, oni smatraju da je sve izvedeno profesionalno što ukazuje da nije u pitanju obična pljačka, već da je Kovačević bio na meti profesionalaca. Naime, oni su vrlo brzo na obližnjem terenu zapalili vozilo, pretpostavlja se da ih je tu čekao drugi automobil i da su se odatle odvezli i umakli policiji.

"Da su hteli da ga ubiju, ubili bi ga, ovo je klasično zastrašivanje", dodaje portal.

Šta je od svega istina, to treba da rasvetli policija, motive, kao i počinioce. Darko je za deceniju po drugi put pobedio smrt, kako kažu Grci i nadajmo se da ga život više neće stavljati na ovakva iskušenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorila u magli! LFC
Wednesday, 08.01.2020
16:00

Iz kog razloga bi neko hteo da izvrsi atentat na mene ako mi je mirna savest?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 08.01.2020
12:21

Zvezdaski duh uvek pobedjuje.

avatar
Nenad Van Sebe
Wednesday, 08.01.2020
10:27

Ja bih rekao da on i te kako zna zašto mu se ovo dogodilo jer to se ne događa bez razloga..