Kostur žreba za EP, jedna grupa već poznata, ako se plasiramo, u dve grupe možemo sa Hrvatima! Ko nam neće biti protivnik?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.11.2019.
12:55
Izvor: Sportske.net

Sve ovo je hipotetički i ništa se neće znati naravno čeka nas težak baraž, ali kosturi grupa su poznati, dve praktično blizu kompletiranja...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Posle završetka kvalifikacija, poznate su delom grupe za završni turnir, a zanimljivo da je jedna gotovo kompletirana.

"Sramota je što se sve zna pre žreba", rekao je nezadovoljni Kevin De Brajne, čija se Belgija kvalifikovala i nema loše rivale u grupi B, u kojoj će se igrati u Sankt Petersburgu i Kopenhagenu, što je problem za "Crvene Đavole".

Naime, Belgijanci će biti u grupi sa Rusijom, Danskom i Velsom ili Finskom.

Ko ne bude bio u grupi B, Velsi ili Finska ide u grupu A, koja se igra u Rimu i Bakuu, gde je Italija nosilac, iz drugog šešira mogu da im dođe Francuska, Poljska, Švajcarska ili Hrvatska, iz trećeg aktuelni prvak Portugal, Turska, Austrija, Švedska, Češka Republika.

U grupi C u Amsterdamu i Bukureštu, igraće Ukrajina i Holandija, pa onda neko iz pomenutog kvinteta Portugal, Turska, Austrija, Švedska, Češka Republika. i neko od pobednika plej-ofa u grupama A, C ili D, dakle moguće i Srbija, ako se plasiramo.

Mi možemo i u grupu D, u Londonu i Glazgovu, sa Engleskom, zatim nekim od Francuska, Poljska, Švajcarska ili Hrvatska, kao i pomenutim timovima koje predvodi Portugal.

Nećemo igrati u grupi E, Španija je nosilac, igraće se u Bilbau i Dablinu, u tu grupu kao četvrti ide pobednik plej ofa "B" grupe, jedna od dve Irske.

I poslednja, šesta grupa, Minhen-Budimpešta, Nemci su nosioci, iz drugog i trećeg šešira može da im dođe bilo ko, a iz poslednjeg, takođe pobednici, A,C i D grupe baraža.

Dakle, Srbija ne može u A, B i E grupu, nećemo igrati sa Italijom, Belgijom, Španijom, jednom od dve Irske, kao i Rusijom, Danskom, Velsom i Finskom. Sa tim timovima nećemo biti žrebani...

Ali, hajde da se plasiramo, što će biti veoma teško...

Žreb za EP će biti održan u Rumuniji 30. novembra, stvari će tada biti jasnije, kao i moguće varijante, mada ćemo četiri poslednja tima znati tek nakon polufinala i finala baraža krajem marta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 20.11.2019
20:46

Najbolje u ukrajinsku grupu jaci smo.

avatar
REVØLT
Wednesday, 20.11.2019
20:10

Kevin is a smart guy.

avatar
Pogled
Wednesday, 20.11.2019
18:45

Kako mozete govoriti i dvije Irske,kada kao i Srbija sa Norveskom iBosna igra sa S.Irskom u Bosni???kao i sto Irska igra sa Slovackom (jos se nezna ko je domacin)Tendeciozno do boli,ja bi voli da Srbija prođe Norvesku!Ali iovakvo pisanje obezvrijeduje ovaj portala(redovno vas pratim i ovo ne sluzi na cast)