Kostić u epizodi - Pusti Hamburg, daj da odemo na Mundijal!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.11.2016.
10:18
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Srpski internacionalac Filip Kostić priznao je da mu ispadanje iz Bundeslige ne bi teško palo ukoliko bi Srbija uspela da se plasira na Mundijal u Rusiji.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Jedan od dvojice najbolje ocenjenih reprezentativaca Srbije na startu novog kvalifikacionog ciklusa nalazi se u specifičnom položaju jer mu u klubu ne cvetaju ruže, dok sa "Orlovima" za sada sve ide po planu.

Nemački Hamburg nalazi se na poslednjoj poziciji bundesligaške tabele ali Filip Kostić tvrdi da mu ispadanje iz lige ne bi teško palo ukoliko bi Srbija izborila plasman na Mundijal.

"Ako bih već bio u situaciji da moram da biram, onda bih prednost dao reprezentaciji. Izabrao bih da odemo na Mundijal u Rusiju. Kada igraš za svoj narod, za svoju zemlju, za Srbiju, to je nešto neopisovo" rekao je Kragujevčanin za "Žurnal".

Filip Kostić je na startu novog kvalifikacionog ciklusa upisao dva pogotka ali na klupskom nivou ne može da se pohvali uspesima jer Hamburg ima samo dva boda nakon deset utakmica.

"Psihički smo pali. Imao sam sličnu situaciju u Štutgartu. Jedna pobeda može da nas podigne dosta. Hamburg ovo ne zaslužuje. Navijači su besni s razlogom. Ne plašim se ispadanja, dajem maksimum i verujem da će biti bolje" zaključuje Kostić.

Reprezentacija Srbije u subotu igra četvrtu utakmicu u sklopu kvalifikacija za Mundijal u Rusiji a protivnik će joj biti selekcija Velsa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
11:50

Da bismo otisli u Rusiju, mi moramo da pobedjujemo kod kuce te svoje direktne rivale, a u gostima da ne gubimo od njih. Jedan poraz mozda i moze da se dozvoli, ali i on bi trebao da bude od slabijih kao sto je npr. Gruzija jer je to daleko bezbolnije po nas nego da nekoj od selekcija koja ima sanse da nas ugrozi odu bodovi osvojeni u duel-u/ima protiv nas:-D Rajkovic- Rukavina, Ivanovic/Pejcinovic, Maksimovic, Nastasic, Obradovic- Gudelj, Matic- Tadic, Kostic- Mitrovic. Klupa: Stojkovic, Pejcinovic, (Dusko) Tosic, Mladenovic, Ignjovski, Radoja, Milivojevic, Katai, Markovic/Pavlovic, (Zoran) Tosic, Pesic, Jovanovic -5-2-2-1- Sa druge strane, opet cemo mi da krenemo sa Stojkovicem koji briljira u svom klubu:-D, Duskom Tosicem ili Mladenovicem, Milivojevicem, cak je ovaj poslednji tu i najmanje sporan...

avatar
Anderton
Thursday, 10.11.2016
11:25

Ako je ovo izjavio, onda nije baš mnogo bistar, jer nema šanse da ovo neko ne prevede i pošalje klubu.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
14:54

Stvarno, ovo je jedna od najglupljih izjava koju sam ikad procitao:-D Ako lik ima makar samo i gram mozga, bolje mu je da ode negde drugde vec sad na zimu, ionako ih je (ocigledno) vec prezalio...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
11:21

Ima da se obraduju kad budu culi:-D Izabrao si bezveze klub, a kad sam ja to ovde letos napisao, jedan lik mi je napisao da je to fantastican projekat i da ne znam sta pisem Hahaha