Kostić otkrio idealni scenario za Kostariku

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.06.2018.
11:53
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Dva dana ostalo je do prve utakmice koju će reprezentacija Srbije odigrati na Mundijalu u Rusiji.

Epa/Dominik Angerer
Epa/Dominik Angerer

Povezane vesti

"Orlovi" danas odlaze put Samare u kojoj će u nedelju od 14 časova po srednjeevropskom vremenu odmeriti snage sa selekcijom Kostarike.

Pred novinare je danas izašao krilni fudbaler Filip Kostić koji je u obraćanju javnosti otkrio kako zamišlja idealni scenario u duelu sa Kostarikom.

"Idealno bi bilo da mi pobedimo, a ja postignem gol ili imam asistenciju. Svesni smo, ipak, da će nam biti jako teško, Kostarika je veoma čvrsta ekipa. Moramo biti koncentrisani sve vreme, jaki kao tim. Mnogo nam toga zavisi od ove utakmice, prva je i svakako najvažnija. Ukoliko pobedimo, napravili bismo ogroman korak ka nokaut fazi", rekao je Kostić, a prenosi sajt FSS-a.

Srpski reprezentativci pripremali su se prethodna četiri dana u Svetlogorsku za duel sa Kostarikom, a Kragujevčanin priznaje da je prisutna pozitivna trema.

"Uvek imam tremu, onu pozitivnu. Imaću je i sada, ali brzo ću je prevazići, biti maksimalno skoncentrisan na dešavanja na terenu", ne ostavlja dilemu Filip Kostić.

Očekuje se da Srbija ima podršku na tribinama "Kosmos Arene", a Filip Kostić bi voleo da bude što više Kragujevčana.

"Imamo informaciju da su navijači iz Kostarike kupili više ulaznica, ali verujem da će mnogo ljudi biti uz nas. Znam da ulaznice nisu jeftine, ali voleo bih da osetimo podršku sa tribina. Biće tu moja porodica, biće Kragujevčana", zaključio je reprezentativac Srbije.

Utakmica prvog kola Grupe E između reprezentacija Srbije i Kostarike igra se u nedelju od 14 časova na "Kosmos Areni" u Samari.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dragi
Monday, 18.06.2018
22:48

Kostic promasio gol sa 1 metar i u odlucujucem trenutku negde oko 87 minuta kad smo imali kontru preko njega nije dao desno gde smo imali 2 slobodna igraca, tako da treba da greje klupu dop dalnjeg.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 16.06.2018
16:10

Neka nam je dragi Bog od pomoci jer na znanje i iskustvo selektora se ne mozemo osloniti.

avatar
SvetskiSampion
Friday, 15.06.2018
12:21

Idealno Radonja umesto tebe. Ako ne dobijemo tamo neku bogatu obalu okacite kopacke o klin.

avatar
shandoofull
Friday, 15.06.2018
12:02

moras da postignes gol ili nspravis neku asistenciju jer si ispao iz bundeslige i sad treba da se lepo udomis negde. Bolje Radonjic da pocinje svaku utakmicu..

avatar
NikkiCFC
Friday, 15.06.2018
15:01

A najbolje nijedan jer je Ljajic bolji pet puta.

avatar
Doktor Trax
Friday, 15.06.2018
12:00

Idealan scenario za Kostariku je da Kostic igra. Bezopasni da budemo