Kostakurta o svom strahu sa kojim se borio na "Marakani", i on upozorava Napoli

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 18.09.2018.
10:11
Izvor: Sportske.net

Još jedan od legendarnih italijanskih fudbalera, Alesandro Kostakurta, upozorio je igrače Napolija da ih čeka veoma težak posao protiv Crvene zvezde.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

O večerašnjoj utakmici se priča dosta i u italijanskim medijima, ali bismo rekli da se možda u svetu više piše o detaljima koji su propratni samom meču, kao što je atmosfera na tribinama.

O tome je pričao i Alesandro Kostakurta, legendarni fudbaler Milana.

"Sećam se jednog policajca koji me je pogledao popreko i koji je pomerio svoj pendrek na zastrašujuć način. Ništa oni pogrešno nisu uradili, ali je osećaj ostao u meni. Ujeo me je pas tokom slavlja. Nešto drugačije je na tom stadionu, neka vrelina koju osetite od zagrevanja. Rekao sam da "Marakana" postaje tim, mislim da je zaista tako"
, rekao je Alesandro Kostakurta koji je u nekoliko navrata igrao na najvećem srpskom stadionu, a sećanja ga najviše vežu za legendarne mečeve iz 1988. godine Crvene zvezde i Milana.

Inače, u italijanskim medijima kruže snimci tunela koji se naziva "zastrašujućim" zbog grafita, ali je snimak od pre nekoliko godina i tunel je odavno već prekrečen i sređen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FanEngleskogFudbala2
Tuesday, 18.09.2018
10:52

Atomsofera na Marakani ce biti paklena,ali ipak ne moze se porediti sa atmosferom od prije 20-30 godina.Sada je sve mnogo drugacije,ali ce navijaci ipak biti Zvezdin 12 igrac.Siguran sam da Zvezda nece izgubiti od Napolija.