Kosović: ''Spreman sam na sve vrste pritiska, žao mi je što nema Grobara''

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 17.07.2017.
20:17
Izvor: Sportske.net

Vezista Partizana optiimsta pred revanš u Podgorici.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kosović, koji je reprezentativac Crne Gore, izrazio je žaljenje što na stadionu u Podgorici neće biti organizovanog navijanja za Partizan.

''Uvek je lepo igrati za reprezentaciju, ali ako bude zvižduka spreman sam na sve. Velika mi je žal što neće biti organizovanog navijanja od strane Grobara koji su naš 12 igrač. Čeka nas teška utakmica. Budućnost je probati da nas napadne, spremali smo utakmicu i ne želimo da dozvolimo protivniku bilo kakav pokolno. Moramo da se ponašamo kao kompaktna ekipa svih 90 minuta i da pokažemo da zaslužujemo prolaz dalje. Svakako moramo da ispoštujemo šta je šef rekao i da to pokažemo na terenu. Znamo se između sebe, znamo ko moze da nam bude opasnog po gol i moramo da budemo spremni na sve. Partizan uvek igra na gol, na pobedu, maksimalno ofanzivno", rekao je Kosović i dodao:

"Tokom cele sedmice smo radili na taktičkim situacijama. Moramo tokom svih 90 minuta da se ponašamo kao ekipa koja zna šta hoće. Moramo da pokažemo da zaslužujemo da idemo u naredno kolo", zaključio je Kosović.

Revanš je na programu u utorak od 20.45, a naš reporter nalazi se na licu mesta, pa ostanite sa nama i pratite aktuelnosti iz Podgorice, a u nastavku kako je protekao trening crno-belih.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Monday, 17.07.2017
20:19

Samo ti manje gnjavi loptu,nekad malo i usprintaj jer to sto si odigro u prvom mecu moze odigrati svaki amater