Kosović: "Poraz u Surdulici 'žulja', ali idemo dalje"

Autor: Beta Beta
utorak 31.07.2018.
14:06
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović ocenio je danas da su crno-beli u imali uspešan start sezone u evropskim takmičenjima, ali da ekipa žali zbog poraza od Radnika u Super ligi Srbije.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Crno-beli su odigrali pet mečeva od početka sezone i upisali četiri trijumfa i jedan poraz.

"Start sezone je zadovoljavajuć na evropskoj sceni, jedino nas boli taj poraz na početku sezone u domaćem prvenstvu kada smo izgubili u Surdulici od domaćina. Ukupno smo na tri utakmice ostvarili tri pobede bez primljenog gola i želimo da nastavimo tako u Litvaniji, prođemo Trakai i odemo dalje u treće kolo", rekao je Kosović za klupski sajt.

Jedini poraz od početka sezone Partizanu je nanela ekipa Radnika iz Surdulice.

"Prvi poraz u Surdulici nas 'žulja', ali nam je svakako bio velika opomena... Idemo dalje i moramo da stvaramo pozitivnu atmosferu i veru za dalje, jer ono što je bilo ne možemo da vratimo", dodao je on.

Kosović je rekao da želi da se nametne treneru Miroslavu Djukiću dobrim igrama, kao i da "želi da Partizan pobeđuje"

On je posle sedam meseci pauze zbog povrede upisao svoju prvu ovosezonsku utakmicu u rodnom Nikšiću u utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe Rudara iz Pljevalja.

"Svi znamo da sam pauzirao sedam mesec i da je reč o teškoj povredi prednjih ukrštenih ligamenata koja je, hvala Bogu, iza mene. Osećam, ipak da nisam još 100 odsto na terenu onaj kako želim. Zato radim, svestan sam svih dobrih stvari, ali i onih koje treba dopuniti i siguran sam da će biti to to kako odmiču utakmice. Tu smo da pomognemo i novajlijama i njima je potrebno vreme da se uigraju. Svi momci su super i svi zaista dišemo kao tim", rekao je fudbaler Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke