Kosović: "Možemo protiv svakoga!"

Autor: Beta Beta
petak 17.08.2018.
10:12
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović ocenio je da je njegova ekipaprotiv Nordsjilandapokazala da može da igra protiv svakoga, ali i da ostaje žal za primljenim golovima u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović ocenio je da je njegova ekipa protiv Nordsjilanda pokazala da može da igra protiv svakoga, ali i da ostaje žal za primljenim golovima u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Presrećan  sam što smo prošli u narednu fazu i ostvarili naš cilj. Ostaje žal za primljenim golom jer mislim da smo zaslužili da završimo meč s 3:0. Pokazali smo da možemo da igramo sa svakom ekipom. Nordsjiland je vrlo kvalitetan i ozbiljan tim", rekao je Kosović novinarima posle utakmice. 

Fudbaleri Partizana pobedili su sinoć dansku ekipu Nordsjiland s 3:2 i ukupnim rezultatom 5:3 plasirali u baraž Lige Evropa. Kosović je dodao da je utakmica bila teška, ali da su crno-beli zasluženo pobedili. 

"Bilo je teško jer oni imaju svoj sistem igre od kojeg ne odstupaju tokom cele utakmice. Mislim da smo sasvim zasluženo prošli dalje i jedva čekamo utakmicu sa Bešiktašom", kazao je Kosović.

Partizan će u baražu za Ligu Evropa igrati protiv turskog Bešiktaša, koji je eliminisao Lask, a Kosović je ocenio da crno-beli ne smeju da dozvole bilo kakvo opuštanje pre kraja, kao što je to bio slučaj na jučerašnjem meču. 

"Bili smo dobri prvih 60 minuta, ali je posle toga usledio pad u našoj igri. Poveli smo s dva gola razlike i to je dovelo do opuštanja u igri, ali to ne smemo da dozvolimo u narednoj utakmici sa Bešiktašom, protiv kojeg će verovatno biti još teže", zaključio je Kosović.

Prva utakmica protiv Bešiktaša igraće se narednog četvrtka u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Vukic
Friday, 17.08.2018
11:52

zalosno pocetak sezone a vi nespremni zadnjh 25-30min nemate snage sece te se ovako nemoze relno sporske srece sinoc na pretek ali nece srece biti stalno

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 17.08.2018
10:52

Nordsjiland, Nordsjeland, Noršelan, Noršeland, Neršeland..za svakoga ima, pabirajte.

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 17.08.2018
10:36

Stojković - Miletić - Marković - Valijente - Urošević (ili Šehović) - Lola - Kosović - Zakarić - Pantić - Janković - Rikardo. Ovim sastavom na Bešiktaš. Izbacujemo ih! NAPRED PARTIZAN 💪💪💪