Kosanoviću žao i Partizana i Mirkovića, ali niko kao on nije objasnio razloge Partizanovog najnovijeg poraza!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.03.2019.
17:41
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Zanimljivo obrazloženje iskusnog stratega kruševačkog Napretka uoči sutrašnjeg susreta sa crno-belima.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

U sredu od 15:30h, ekipe Napretka i Partizana sastaće se u Kruševcu, u utakmici četvrtfinala nacionalnog Kupa.

Kruševljani su danas izneli svoja očekivanja, a u društvu trenera Milorada Kosanovića, novinarima se na konferenciji za medije obratio direktor kluba Vladimir Arsić, koji je govorio o organizacionim detaljima sutrašnje utakmice.

"Preduzete su sve mere iz naše nadležnosti. Prodaja je danas počela i karte će moći da se kupe do početka utakmice. Cene karata su: sever 200, jug 400, istok 500, zapad jedan 600 i zapad dva 700 dinara. Važno za naše građane je i činjenica da će ulice oko stadiona biti zatvorene za saobraćaj u periodu od 13:00 do 19:00 časova", poručio je Arsić.

Šef stručnog štaba Napretka Milorad Kosanović se najpre osvrnuo na aktuelna dešavanja u Partizanu - dva vezana poraza crno-belih i ostavke trenera Zorana Mirkovića i sportskog direktora Ivice Ilieva.

Pritom je izneo zanimljivo zapažanje o razlozima najnovijeg Partizanovog poraza na stadionu Voždovca.

"Žao mi je što je Partizan u takvoj situaciji, a posebno mi je žao Bate Mirkovića, sa kojim se znam 30 godina. Bilo bi lepše da Partizan ovde dođe onakav kakav je bio posle derbija.

Bez obzira na dešavanja u Partizanu, to je velik klub, velik tim, i to je mnogo bolji tim nego što su rezultati pokazali u poslednje dve utakmice, jer je Partizan u obe utakmice bio bolji, ali je splet okolnosti bio takav.

Druga utakmica je još jednom pokazala da se 'na krovu' ne može igrati fudbal. Gol je plod terena a ne greške igrača. Tamo je i Zvezda izgubila prvenstvo. Ne znam ko i zašto to dozvoljava'', objašnjava Kosanović.
--
Potom je izneo svoje očekivanja od sutrašnje utakmice, u borbi za plasman u polufinale Kupa Srbije.

''U Kup takmičenju smo dogurali daleko, igramo utakmicu kući i mi ćemo pokazati najbolje što možemo u ovom momentu. Mi nismo tim koji može da preti bilo kome, a ne Partizanu.

Ono što možemo jeste da ćemo dati sve od sebe. Koliko zadržimo koncentraciju i mir, nismo bez šansi. Nemamo opterećenje, igraćemo punim srcem"
, zaključio je Kosanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 14.03.2019
15:10

Kosane videlo se u kup utakmici da ti je stvarno zao partizana.

avatar
Magija to smo mi
Tuesday, 12.03.2019
22:51

Delovali smo jako bezidejno i bezopasno a teren nema nikave veze sa tim, kakav nama takav i njima.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 12.03.2019
18:45

Nemoj tako, mogli su i njihovi igraci onako da pogrese. Jeste da su bolje upoznati sa takvim terenom jer je njihov i jeste da je bezveze da se igra na ''vestaku'', ali, sasvim smo i tecno i povezano delovali u odredjenom delu utakmice, a rekao bih da je to bas zbog takve podloge. Na kraju krajeva, bolje i vestacka trava nego mulj, blato i sneg, brazde i oranice. Kosana za selektora!