Kosanović zadovoljan, nikome neće biti lako u Šapcu!

Autor: Beta Beta
subota 05.10.2019.
22:42
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je večeras da je njegova ekipa upisala veoma važnu pobedu protiv Mačve i dodao da je optimista kada je reč o nastavku sezone.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

"Važna pobeda za nas sa mnogo aspekata. Mačva se u poslednje vreme podigla i verujte mi da nikome više neće biti lako da ovde osvaja bodove. Težak je ovo teren i nimalo nije bilo lako doći do trijumfa", rekao je Kosanović, prenosi Radnički.

Fudbaleri Radničkog pobedili su Mačvu u gostima sa 1:0 u 11. kolu Super lige Srbije. Strelac gola vrednog tri boda za Nišlije bio je Stefan Mihajlović u 63. minutu.

Kosanović je naveo da je zadovoljan igrom svoje ekipe i dodao da trijumf od 1:0 ne odražava pravi odnos snaga na terenu.

"Imali smo puno šansi da ranije rešimo ovaj susret, ali ih nismo iskoristili. Dva puta smo pogađali okvir gola, a na kraju je odlučio taj jedan pogodak Mihajlovića. Nakon silnih promašenih šansi imali smo nekoliko minuta praznog hoda gde su mogli da nas kazne, ali smo uspeli da ostanemo fokusirani u defanzivi", rekao je Kosanović.

Trener Radničkog je naveo da njegova ekipa posle ove pobede mnogo rasterećenija dočekuje predstojeću pauzu u prvenstvu.

"U svakom slučaju ovo su tri mnogo bitna boda za nas. Vratili smo se na pobednički kolosek, izgledali smo dobro tokom većeg dela meča, tako da predstojeću pauzu dočekujemo dosta rastrećeniji. Sada imamo dve nedelje za žestok rad, očekuje i da nam se vrate povređeni igrači, tako da sam optimista po pitanju našeg nastavka sezone", rekao je Kosanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 06.10.2019
12:47

Kada vidim da se Lazar Lukić zaleće kako se radnički približava šesnaestercu protivnika i usput stavlja pištaljku u usta jasno mi je da vas čeka niz pobeda, zvezdo2.