Kosanović se boji za Ibru posle napada huligana, evo šta će uraditi

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.02.2019.
23:18
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Momak koji je omiljen i u klubu i među navijačima Napretka doživeo je u nedelju uveče nešto što nije mogao ni da nasluti. Trener Kosanović će učiniti sve da mu na najbolji način pomogne.

Beta/Mlađan Ivanović/Ev
Beta/Mlađan Ivanović/Ev

Povezane vesti

Posle nekoliko godina provedenih u Kruševcu, fudbaler Napretka Ibrahima Ndiaje doživeo je u nedelju,  u društvu saigrača Samjuela Baha Regisa, najneprijatnije trenutke -  napad huligana i tom prilikom je povređen u predelu glave.

Policija je u toku dana identifikovala i privela osumnjičenog za napad, ali su u Napretku zabrinuti kako će popularni ''Ibra''  sve ovo prebroditi, bez obzira što su fizičke povrede lakše prirode.

Na tu temu je u razgovoru za ''Novosti'' govorio i trener Napretka Milorad Kosanović.

''Bojim se za Ibru, ovakav incident i ovakva vrsta napada ostaviće na njega trag, jer je on mnogo nežan i osetljiv i mislim da njega ne boli glava, već duša.

To je bio napad siledžije, bitangi, napadnut je Ibra, dečko koga ovde zovu Ibro Srbine, koji je ovde šest godina, koga ceo grad voli!

Znači nije to, nego jednostavno ljudi misle da imaju pravo da maltretiraju koga hoće, jer svi prolaze nekažnjeno. Ovde su glave razbijali nekima pa su pušteni odmah'', naglašava Kosanović.

On dalje otkriva da će održati sastanak sa igračima na kom će ih upozoriti kako da se ponašaju prilikom narednih izlazaka u grad, ali će pre svega da ih dodatno podstanke da ohrabre svoje napadnute saigrače.

''To su deca stranci, došli iz zemalja koje mi gledamo ispod oka, a ustvari su ušli u zemlju u kojoj je gore nego kod njih, moram da im vratim veru da ovde može normalno da se živi i radi'', izjavio je Kosanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko HM
Tuesday, 12.02.2019
11:51

I koja je razlika između nas i Hrvata? Nema je! Debili su debili odakle god da dolaze.

avatar
Slobodan Dragojevic
Tuesday, 12.02.2019
09:47

Bravo Kosane!Tako govori čovek i pedagog ,problem je u odnosu države prema huliganima koji su navikli da nekažnjeno razbijaju glave.

avatar
Дадоредстар
Tuesday, 12.02.2019
09:13