Kosanović: ''Saseklo nas isključenje Tintora''

Autor: Beta Beta
četvrtak 30.04.2015.
07:21
Izvor: Beta

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je posle remija sa Napretkom (1:1) da njegovi fudbaleri u prvom poluvremenu nisu bili dovoljno agresivni, a da ih je u drugom saseklo isključenje Miloša Tintora.

fknovipazar.rs
fknovipazar.rs

Povezane vesti

Pred oko 5.000 gledalaca na Gradskom stadionu, Novi Pazar i Napredak odigrali su 1:1. Domaćin je poveo golom Bruna Oliveire De Matosa u petom, a Kruševljani su izjednačili preko Darka Lemajića u 15. minutu.

"Oba tima imala su svoje motive, možda je njihov bio jači zbog borbe za opstanak. Kad smo u drugom delu meča sredili odnose na terenu, umirili Kruševljane i počeli da igramo bolje, došao je taj crveni karton i poremetio nam planove. Mnogo nam je nedostajao Marko Jevtović, koji ima čvrstinu, pregled, pas napred i dobar prekid. To, ipak, nije glavni razlog što nismo pobedili", rekao je Kosanović novinarima posle utakmice.

Utakmicu je zbog dva žuta kartona u 68. minutu završio štoper Pazara Miloš Tintor, dok je rezervni napadač Napretka Ibrahima N'Diaje isključen u 83. minutu zbog udaranja Miroljuba Kostića.

Tim iz Kruševca je pripustio da u 68. minute realizuje jedenaesterac, pošto je udarac Miloša Bajića završio iznad prečke.

Trener Napretka Slavko Matić
kazao je da je zadovoljan igrom svojih igrača u, kako je ocenio, najfudbalskijem gradu u Srbiji.

"Zadovoljstvo je videti pune tribine i fenomenalne navijače. Bili smo bolji u prvom poluvremenu, stvarali šanse, ali i brzo primili gol. Uspeli smo, ipak, da se podignemo, tako da taj deficit i nije bio toliko loš. Mozda smo i u drugom delu bili bolji, upravo za taj penal koji nismo iskoristili. Okrećemo se narednim duelima i borbi za opstanak", rekao je Matić.

Posle ovog kola, Novi Pazar je napredovao do četvrte pozicije na tabeli sa 40 bodova, dok je Napredak na 12. mestu sa 25.

Pazarci će u sledećem kolu igrati protiv Radničkog u Nišu, dok će Napredak ugostiti ekipu Borca iz Čačka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke