Kosanović pred Partizan: "Imamo pravo da se nadamo"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.12.2017.
17:33
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Osmoplasirani tim domaćeg prvenstva u nedelju dočekuje aktuelnog šampiona Srbije. Trener Napretka poručuje da njegova ekipa ima pravo da se nada pozitivnom rezultatu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Za ekipu Napretka duel sa Partizanom dolazi nakon dva vezana remija u prvenstvu, dok su crno-beli u četvrtak doživeli težak poraz na gostovanju kijevskom Dinamu u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope.

"Lepo je igrati sa Partizanom, ali nije lako. Nama se utakmica poklapa sa datumom koji je bitan za ovaj klub i nadam se da ćemo proslaviti rođendan na lep način", kaže trener Napretka Milorad Kosanović.

Napredak će imati prilike da odmeri snage sa ekipom koja je obezbedila plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope.

"Partizan ćemo dočekati kao pravi domaćini i čestitati im uspeh, koji su zajedno sa Zvezdom, napravili, kada je naš klupski fudbal u pitanju", dodao je Kosanović.

U prvom krugu ligaškog dela prvenstva Napredak je u zaostaloj utakmici 6. kola uspeo da odnese bod iz Humske, mada je pravednije reći da je Partizan bio taj koji je izvukao bod na tom susretu.

"Mi ćemo pokušati da odigramo najbolje moguće ne bi li došli do pozitivnog rezultata. Imamo još dve utakmice, a ja sam želeo da ovaj deo prvenstva završimo sa 30 bodova, što bi nam bilo dovoljno da mirno uđemo u nastavak prvenstva. Pokušaćemo na svaki način da u ove dve utakmice tražimo te bodove. Mislim da imamo pravo da se nadamo da možemo to uraditi", zaključio je trener Napretka.

Utakmica 21. kola Super lige Srbije između Napretka i Partizana igra se u nedelju, 10. decembra sa početkom od 14 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke