Kosanović pred Čukarički: "Nemaju čime da me iznenade, verujem u našu pobedu!"

Autor: Beta Beta
petak 21.02.2020.
15:53
Izvor: Beta

Iskusni stručnjak smatra da Radnički može da pobedi "brđane" u Nišu.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je danas da je njegova ekipa svesna da predstojeći meč protiv Čukaričkog nosi odredjeni pritisak po pitanju konačnog plasmana i istakao da tim s Banovog brda ne može da ga iznenadi.

"Ispred nas je veoma interesantna utakmica. Bodovi su potrebni i nama i njima, tako da očekujem da će obe ekipe ući čvrsto i raspoloženo u ovaj duel sa najvećim željama da osvoje tri boda. Mi imamo ambiciju, znam da i Čukarički ovde dolazi motivisan i pred nama je jedna dobra utakmica"
, rekao je Kosanović na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Radničkog sutra od 16 časova dočekuju Čukarički u utakmici 22. kola Superlige Srbije.

"Svesni smo da ovaj susret nosi i određni pritisak po pitanju konačnog plasmana, jer bi nas eventualni poraz znatno udaljio od željenog cilja, ali mi smo mirni i fokusirani. Radnički mora da nađe snage i da odigra bolje nego što je do sada igrao protiv ekipa iz gornjeg dela tabele", rekao je Kosanović.

"Spremni smo i mislim da smo u stanju da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu. Ako budemo koncentrisani i ako budemo ispoljili takmičarski karakter, smatram da ovaj meč može da se završi povoljno po nas", dodao je on.

Kosanović je naveo da dobro poznaje ekipu Čukaričkog.

"Poseduju ozbiljan kvalitet u svakoj liniji tima, ali oni mene nemaju čim da iznenade. Igramo kod kuće i čvrsto verujemo da ćemo se radovati nakon poslednjeg sudijskog zvižduka", rekao je Kosanović.

Radnički će protiv Čukaričkog biti lišen usluga trojice fudbalera.

"Golman Nikola Petrović je protiv Spartaka zaradio tešku povredu ramena. Srećom nije ništa slomio, ali ga čeka pauza od mesec i po dana, tako da će njegovo mesto zauzeti Borivoje Ristić. Saša Stojanović i Vladimir Đilas su tek izašli iz povreda, a pošto se radi o igračima u poznim godinama, neću da rizikujem neku novu povredu. Svi ostali su spremni i konkurišu za startnu postavu"
, rekao je Kosanović.

"Imamo 20 podjednako kvalitetnih fudbalera, mada ne mogu da se otmem utisku da nam mnogo nedostaju igrači poput Nermina Haskića, Rebine Sulake i Erika Jirke. Sa tom trojicom fudbalera bili bismo sposobni za najveće domete, ali nažalost koga nema bez njega se mora", istakao je Kosanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke