Kosanović: "Pobeda za izlazak iz mulja koji se pojavio"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.08.2018.
16:08
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Zanimljiva opservacija Milorada Kosanovića uoči duela kruševačkog Napretka i OFK Bačke.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Kruševca ugostiće u subotu OFK Bačku u okviru 3. kola domaćeg prvenstva, a nakon poraza koji je doživljen u prethodnom kolu.

Napredak posle dva meča ima polovičan učinak i trenera Milorada Kosanovića ne brine posebno to što je u Šapcu ekipa doživela minimalan poraz.

"Odigrali smo dve utakmice, jednu dobili, jednu izgubili. U Šapcu smo odigrali stvarno slabo, i nismo uspeli da uđemo u neki šanse", počeo je Kosanović svoje izlaganje.

Trener Napretka ipak veruje da u subotnjem duelu sa OFK Bačkom sve zavisi od njegovog tima.

"U subotu nas očekuje normalna utakmica, kao i sve druge, ovog puta u Kruševcu. Igramo protiv tima koji sigurno nije bolji od nas, pa onda od nas i zavisi kako će ta utakmica završiti. Ukoliko uspemo da odigramo onako kako ovaj tim može da igra, onda ne bi trebalo da bude problema da je dobijemo", poručio je trener Napretka.

"Pobeda je u ovom momentu jako važna, da bi konačno isplivali iz ovog mulja koji se pojavio. Mnogo je bitno zbog tima i igrača da utakmicu završimo kako treba. Mislim da smo kvalitetniji tim i da ćemo učiniti sve da nam bodovi ostanu ovde", zaključio je Kosanović.

Utakmica Napredak - OFK Bačka igra se u subotu, 4. avgusta od 20 časova na stadionu "Mladost", a iz kruševačkog kluba poručuju da će karte moći da se kupe od 10 časova na blagajnama stadiona.

Cene ulaznica su: sever i jug 150, istok 250, zapad jedan 300 i zapad dva 400 dinara.

Super liga 3. kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke