Kosanović platio ceh - Radnik ima novog trenera

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.01.2017.
10:23
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Superligaš iz Surdulice odlučio je da promeni šefa struke nakon što je Miloradu Kosanoviću izrečena kazna od četiri meča zabrane vođenja tima zbog komentarisanja suđenja.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnik iz Surdulice ući će u prolećni deo sezone sa novim šefom stručnog štaba, pošto su se klupski čelnici zahvalili Miloradu Kosanoviću na saradnji.

Bivši trener Crvene zvezde završio je saradnju sa Radnikom nakon što mu je izrečena suspenzija zbog komentarisanja suđenja nakon meča sa Crvenom zvezdom, pa su u Surdulici morali da pronađu novog šefa struke.

Na klupu surduličkog Radnika stiže bivši pomoćni trener Crvene zvezde, odnosno doskorašnji strateg Voždovca Bratislav Živković koji je u minulom periodu dovođen u vezu sa kruševačkim Napretkom.

Bratislav Živković je igračku karijeru gradio u Dubočici, Vojvodini, Crvenoj zvezdi i Sampdoriji, a pre nego što je seo na klupu Voždovca radio je kao pomoćni trener u Zvezdi i Lirsu.

Novi strateg Radnika imaće zadatak da ekipu izvuče iz opasne zone i eventualno ponovi uspeh Miloša Veselinovića iz prethodnog šampionata koji je Surduličane iz zone ispadanja odveo do plej-ofa.

Pomenimo još i to da je Radnik od početka sezone promenio trojicu trenera, te će Bratislav Živković biti četvrti koji će voditi ekipu iz Surdulice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #48
Wednesday, 04.01.2017
22:52

Kazniti isto Lalatovića i bilo kog drugog trenera u Srbiji istim brojem utakmica zbog ponovljenih prekršaja je ogromna nepravda, a plus što su kažnjeni za izgovorenu istinu. Kosanović je namerno kažnjen sa 4 utakmica kako bi ga UO Radnika smenio i postavio novog trenera, poslušnog iako je možda i najslabiji trener u SL. E, zato naš fudbal ima tek da tone.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 04.01.2017
19:26

Косановић је то заслужио јер лупетао је којешта без иједног ваљаног аргумента.

avatar
Anderton
Wednesday, 04.01.2017
12:15

Zanimljivo je da se sada odjednom treneri kažnjavaju sa brojem utakmice, a prošle sezone kada je jedan trener divljao nakon poraza u kupu kažnjen je vremenski i to tačno kada je pauza.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Thursday, 05.01.2017
13:22

A za ono protiv Vojvodine? O Vracaru necemo, to je vec davna proslost:-D

avatar
Marko Strugar
Wednesday, 04.01.2017
12:09

I posle kazu 'Partizanove filijale'.