Kosanović: "Ovo mi se prvi put desilo..."

Autor: Beta Beta
petak 16.02.2018.
23:53
Izvor: Beta

Trener fudbalera Napretka Milorad Kosanović rekao je večeras da je njegova ekipa uz mnogo sreće pobedila Spartak na otvaranju 23. kola Super lige Srbije.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Napredak je sa 4:3 pobedio Spartak u 23. kolu Super lige Srbije.

"Srećom se sve završilo dobro po moju ekipu, ali imali smo utakmicu u rukama i pre samog kraja... Vodili smo 3:2, imali penal i onda napravili glupost. Prvi put mi se desilo da penal ne izvede igrač koga sam ja odredio", rekao je Kosanović za televiziju Arena sport posle utakmice.

Kruševljani su imali prednost od 3:2 i jedanaesterac u 83. minutu, međutim, iako je Kosanović odredio Nenada Šljivića da izvede jedanaesterac, on je tu priliku prepustio napadaču Stefanu Nikoliću koji nije savladao Miloša Ostojića.

"Odredio sam Šljivu (Šljivića) da izvede penal, a onda je on, pošto je kao drugar sa Nikolićem i ovaj je kao centarfor, prepustio njemu da šutira... Naravno, ovaj je promašio. To je ono što me nervira", rekao je Kosanović.

On je dodao da "s druge strane" može da bude zadovoljan utakmicom i pobedom.

"Bila je lepa utakmica s mnogo golova i dva tima koja igraju dobar fudbal. Mnogo mi je drago kako smo igrali u napadu i što smo postigli četiri gola. Moram biti zadovoljan rezultatom, postignutim golovima, ali i šansama, međutim, ne mogu biti zadovoljan načinom na koji smo igrali u poslednjih 30 metara. Došlo je do mnogo grešaka, ali je to valjda normalno, jer nam fali dosta igrača", rekao je Kosanović.

Trener Spartaka Aleksandar Veselinović čestitao je Napretku na pobedi i dodao da posle današnje utakmice niko ne može da ga ubedi da se u Srbiji igra loš fudbal.

"U najavi utakmice sam rekao da će biti duel dve ekipe koje teže ka ofanzivnom fudbalu. Sada nisam siguran da bilo ko može da me ubedi u to da se u Srbij igra loš fudbal. Ovo je bila izvanredna utakmica za gledanje, uzbudljiva od početka do kraja. Krivo mi je što smo mi izvukli deblji kraj, ali makar nismo razočarali publiku na stadionu i pored malih ekrana", rekao je Veselinović i dodao da je njegov tim golove primio usled "neiskustva i mladosti".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Saturday, 17.02.2018
08:49

Hi! Do not hurry telling me good bye, I am too sensitive and very persistent Smile These two qualities help me to stay a real human and a real feminine woman. Actually, I am not a great believer in dating sites, but I decided to try my luck here, especially after I saw your profile here. I even can say, that you saved me from leaving this place. Would you be so gentle to find an interest in me? ))) I bet, you have never received such a tender suggestion to get acquainted! SmilennI am very interesting woman, of course, but actually, I do not know what to write in my first letter to you )) Well, I am a woman of facts, this is why I a, sure, that a real dialogue can replace empty and silly letters about my love and my dreams. It is boring.nnnSo, if you have questions about me, my life and my preferences, I would like to start. I have a rather full profile, I hope, you will understand me as a person after getting acquainted with it.nnRubin Kruševac