Kosanović opet potkačio Zvezdu: ''Ni oni nas ne bi pobedili, ali...''

Autor: Darko Mitrović
subota 05.05.2018.
20:27
Izvor: Sportske.net

Trener Napretka zadovoljan igrom svog tima večeras protiv Partizana u Humskoj, ali u razgovoru sa novinarima osvrnuo se i na prethodni meč sa Zvezdom u Kruševcu.

Beta/Mlađan Ivanović/Ev
Beta/Mlađan Ivanović/Ev

Povezane vesti

Napredak je sjajno ušao u današnji meč sa crno-belima, od 13. minuta je već vodio sa 2:0, ali u nastavku je dozvolio crno-belima da tu prednost anuliraju i stignu do boda.

Posle meča, šef struke Kruševljana Milorad Kosanović imao je dosta razloga za zadovoljstvo, ali donekle žali za par propuštenih prilika u završnici meča.

''Prelepa utakmica dva tima orijentisana ka napred. Mi u prvom poluvremenu smo bili efikasni, zatvorili sve prilaze našem golu.

U drugom je Partizan napravio dve izmene i vidi se da su pogrešili što Ivanović nije igrao od početka. Mi smo malo fizički pali, ali smo se konsolidovali u poslednjih 15-20 minuta. Imali smo još dve stopostotne šanse'',
ocenio je Kosanović.

Ipak, i dalje ne može da se pomiri sa povredom svog igrača u prošlom kolu protiv Crvene zvezde, što je odmah posle tog meča ocenio kao ključni detalj.

''Ne bi ni Zvezda pobedila da nam nisu povredili N'Diajea u 80. minutu. Ne bi ni oni dali dva gola. Do tada nam nisu šutnuli na gol. S njima nije teško igrati. Ali jeste teško iz drugih razloga. Njihova igra je takva da možeš da im se suprotstaviš vrlo lako'', objašnjava Kosanović.

Usledilo je pitanje: ''Iz kojih drugih razloga?''

''Uslovi nisu podjednaki. Oni imaju prednost u svemu u odnosu na nas i nama je to mnogo teško, ali izdržavamo. Ćutimo i igramo, nije problem'',
zaključio je Kosanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Sunday, 06.05.2018
01:13

Na Areni je bio dokumentarac o Dinamu Berlin, klubu DDR, koji je osnovao Štazi, pandanu zvezde koju je osnovala UDBA. Sve skoro isto, pa i ponašanje navijača u modernom vremenu kad postaju ekstremni nacionalisti i jedni i drugi. Neverovatna je sličnost, s tim da zvezda još dan danas MORA BITI PRVA, kad vlast to poželi. Kao što je rečeno da je Dinamo morao biti prvi kad šef Štazija tako poželi, isti princip i dan danas važi u Srbiji za zvezdu. O tome na kraju i Kosanović uvijeno priča.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Saturday, 05.05.2018
23:30

* od pocetka OVE (POLU)SEZONE

avatar
Saturday, 05.05.2018
22:56

Neverovatno se ponaša za nekoga ko je radio u Zvezdi. Da se ovako prizemno ponaša. Ničim izazvan pljuje po klubu kad god i gde god stigne, strašno. Nadam se da će mu vrata kluba biti zatvorena zauvek. Bolje ne zaslužuje. S obzirom da Miloje ostaje, jedva čekam sledeći meč protiv ovoga stručnjaka.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Saturday, 05.05.2018
22:51

Koji je ovo car, direktno proziva kolegu. Napredak prvak za sezonu 2017/18.

avatar
Saturday, 05.05.2018
22:11

Tebi je najteže jer te niko od njih ne zove i nudi da vodiš ekipu. Ti možeš samo da vodiš klubove tog nivoa pa si zato stalno nezadovoljan. Samo pomeren um može da kaže da je onaj sudar glavama bio sa namerom fa se povredi igrač. Možda si ti svoje igrače tome učio i tako ih za utakmicu pripremao ali Miloje je čovek gospodin i ne služi se takvim prljavostima. Oladi bre više. Pomiri se da je tvoj nivo klub od petog mesta pa dole.

avatar
Damir85
Saturday, 05.05.2018
20:59

Opet ovaj prica o namernom povredjivanju igraca... Neka mu neko da snimak i nek gleda ceo dan. I naocare obavezno. Svasta...