Kosanović: "Ne daju mi ni da pi..m, raduju se golovima iz mulja!"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 27.08.2018.
11:18
Izvor: Sportske.net, Kurir

Njegov potez pri kraju prvog poluvremena u Nišu privukao je veliku pažnju.

Beta/Mlađan Ivanović/Ev
Beta/Mlađan Ivanović/Ev

Povezane vesti

Najuzbudljiviji meč šestog kola Superlige Srbije odigrao se u Nišu gde je Radnički remizirao sa Napretkom 3:3.

Ipak, ono što je obeležilo susret starih znanaca bio je potez trenera gostiju Milorada Kosanovića koji je napustio teren neposredno pre nego što je izveden penal za Nišlije pri kraju prvog poluvremena.

On se pravdao time da je morao da ide u toalet, ali sudija nije imao sluha, te ga je isključio sa terena.

Kosanović je bio bez dlake na jeziku u intervjuu za Kurir.

"Morao sam da idem u toalet, a i da vidim taktiku za drugo poluvreme. Pa, i Murinjo ode dva minuta ranije. Rekao sam četvrtom sudiji da idem u toalet, a posle kada sam krenuo na teren početkom drugog poluvremena rekli su mi da ne smem. Kao, nisam se javio glavnom sudiji. Eto, ispada da nema čovek pravo ni da p..a", kaže iskusni stručnjak.

Aludirao je i na loše suđenje na jugu Srbije.

"Nekada mi na terenu i ne vidimo dobro situaciju oko nekog spornog momenta, ali na ovoj utakmici sam samo čekao da se desi to što se desilo. Od igrača sam tražio samo da ne pričaju sa sudijom, da ne bi pored bodova ostali i bez nekoliko njih u narednim mečevima zbog kartona. Spremio sam ih za sve što se dogodilo."

"Ma, j...š sankcije, ne radi se o tome. Generalno, užas je ovo šta se dešava. A iskreno, ne smeta mi ni toliko to što se desilo koliko me boli reakcija publike. Ono užasno ponašanje navijača koji sve to vide i znaju o čemu se radi, a raduju se golovima iz mulja", zaključio je Kosanović

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Monday, 27.08.2018
17:38

Merak(De)lije sramota su takođe sramota

avatar
nemam pojma
Monday, 27.08.2018
13:48

Južna pruga, ostala najduže pod turcima, sve do 1913. Specifičan mentalitet, sasvim suprotan od bosansko-vojvođanskog, kakav ima Kosanović. Zato se i ne razumeju.

avatar
ercov
Monday, 27.08.2018
12:18

Povratkom Petrovica na celo sudijske komisije naivno sam poverovao u cistocu sudjenja ali kada sam video da je tu jos uvek prisutan Don Mrakic onda je normalno da ove sezone nece biti nista novo od cistoce sudjenja. Mozemo mi da se resimo jednog Srdjana Obradovica ali sta to vredi kada ih je novih Srdjana Obradovica prepun spisak sudija u nasem fudbalu.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 27.08.2018
11:42

Posle ovakvih smesnih izjava, ovi iz Nisa samo trljaju ruke, jer ispadaju postenjacine