Kosanović napravio skandal pred duel sa Zvezdom!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.12.2018.
12:48
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Nedopustivo ponašanje Milorada Kosanovića na konferenciji za medije pred duel sa Crvenom zvezdom.

Beta/Mlađan Ivanović/Ev
Beta/Mlađan Ivanović/Ev

Povezane vesti

Strateg kruševačkog Napretka Milorad Kosanović napravio je ozbiljan ispad na konferenciji za medije pred sutrašnju utakmicu sa Crvenom zvezdom.

Zbog nesuglasica koje od ranije ima sa kolegama iz "Sportskog žurnala", Milorad Kosanović je osuo paljbu na dopisnicu tog lista i tako napravio veliki skandal.

"Žurnal" piše da je dopisnica iz Kruševca postavila pitanje Enveru Alivodiću, ali da je Milorad Kosanović "uskočio" i prekinuo konferenciju uz poruku da "ne može da sluša gluposti".

Iskusni fudbalski trener nije se zaustavio na tome. Dopisnici "Žurnala" poručio je da "ide kući i sprema ručak", a bilo je i uvreda koje nisu za navođenje.

"Ne mogu da slušam gluposti, gospođa umislila da poznaje fudbal, idi kući i spremaj ručak", rekao je Kosanović.

Bez želje da se mešamo u nesuglasice na relaciji Milorad Kosanović - Sportski žurnal, ovakvo ponašanje moramo da osudimo jer je nedopustivo po mnogo osnova.

Napredak će u subotu od 19 časova gostovati Crvenoj zvezdi u okviru 20. kola Super lige, a videćemo da li će se Milorad Kosanović istim rečima kojima je častio dopisnicu "Žurnala" obratiti novinarki televizije Arena sport Jovani Guzijan koja uzima izjave od aktera utakmica koje se igraju na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Saturday, 08.12.2018
16:11

Neka joj je rekao jer ona je samo navijač zvezda a njeno poznavanje fudbala neću ni da komentsrišem.

avatar
RIP KOBE
Friday, 07.12.2018
17:34

podrksa za kosana

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 07.12.2018
17:01

Jovana Gruzijan je najbolja sportska novinarka koju Srbija ima.

avatar
nemam pojma
Friday, 07.12.2018
15:43

"NOVINARKI" jovani guzijan! Ona je navijačica a ne novinarka. Još se sećam kako suza suzu stiže. I da ne veruješ, viđeno samo u Srbiji, to joj donelo napredovanje u službi, naravno, vlasnik Arene je navijač pre svega.

avatar
Man united
Friday, 07.12.2018
17:35

Образложи како је то напредовала кад ради исти посао који је и тада радила.

avatar
Man united
Sunday, 09.12.2018
09:13

Нисам упознат са датом ситуацијом. Верујем и да си искарикирао мало по обичају. Било како било, стварно не видим какве то везе има са оним што сам ја причао.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 08.12.2018
07:54

Da li ti smatras da je normalno da jedna novinarka (naravno, mislim na nju) sedi u krilu trenera zvezde?

avatar
RIP KOBE
Friday, 07.12.2018
17:39

cekamo odgovor gospodina piksija iz slavonije, velikog mucenika nemanje azotara pa i aladina kralja od capljine

avatar
DekiStankovic5
Friday, 07.12.2018
14:39

Zasto niste preneli lepo vest,da je samo rucak jos bi I bilo dobro.Ovaj matorac sto je umislio da je bitan,treba da se penzionise,vreme mu je a ne da glumi neko ludilo ovde,svoje (ne)umece je pokazao jos davno kao trener,inace novi ljubimac navijaca Partizana.

avatar
petar000
Friday, 07.12.2018
16:05

Po cemu mislis da je ljubimac navijaca Partizana? Pa on se tolikih gluposti napricao o Partizanu da bi protiv vas morao to isto da radi u sledecih 20 godina da bi bili na istom. To sto vi trenutno imate problem sa njim ne znaci da ga mi volimo. Do pre godinu dana vama je svaka njegova baljezgarija bila kao Njegoseva, zato nema potrebe da pricas ko koga koliko voli i ko je kome ljubimac. Dalje, sta god on o kome pricao on je bio i ostace vas, sto bi ga mi voleli. U sustini ste vi poznati po tome sto vam naprasno omiljeni likovi postaju oni koje niste mogli da smislite.

avatar
DekiStankovic5
Friday, 07.12.2018
20:06

Vidis kako sam pogodio,sve to sto si sam napisao odnosi se na vas,evo pogledaj komentare kako ga podrzavate,vi u sustini podrzavate svakog ko prica protiv Zvezde,evo Lalat vas je podrzao verovatno ce I on u skorije vreme da vam postane omiljen.Ti si poznat po tvojim komentarima neuspelim,samo kad mi kazes kad je nama on bio omiljen onda mozemo da nastavimo,to sto nam je bio trener ne znaci da moram da ga volim s obzirom da je njegove trenersko znanje barem za mene smesno,to sto ga vi volite I cenite sto vas uvek pobedjuje to je nesto drugo.

avatar
jv
Friday, 07.12.2018
14:07

S obzirom na njegove rezultate i veličinu stomaka možda bi on trebao ići kući i kuvati ručak. Od stare slave živi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 07.12.2018
18:59

A mozda i samo voli da jede pa hoce da i Jovana nekoga isto tako usreci:-D