Kosanović: "Mačva se bori za svaki bod"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 05.03.2018.
23:58
Izvor: Beta

Trener fudbalera Napretka Milorad Kosanović rekao je danas da poštuje ekipu Mačve, ali da će njegova ekipa u predstojećem meču Super lige pokušati da odigra najbolje što može i upiše pozitivan rezultat.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka u sredu gostuju Mačvi u utakmici 26. kola Super lige Srbije.

"Mačva je korektan i solidan protivnik. To nije tim koji može da se plasira u plej-of, ali se bori za svaki bod da bi zauzeo što bolje mesto u plej-autu. Tim koji ima Gavrića, Matića, Arsenijevića je tim koji morate da poštujete i mi ćemo to i uraditi", rekao je Kosanović.

Kruševačka ekipa je posle 25 odigranih kola šesta na tabeli sa 40 bodova, dok je Mačva na 11. mestu sa 25.

"Za nas je Mačva protivnik kao i svaki drugi, a mi ćemo probati da odigramo najbolje što možemo i da pokušamo, kao i uvek, da tražimo pozitivni rezultat", rekao je trener Napretka, objavljeno je na klupskom sajtu.

Napredak je u prva tri kola prolećnog dela prvenstva postigao sedam pogodaka, ali i primio šest. U utakmici koja je odigrana prethodnog vikenda u Kruševcu, mreža Napretka ostala je mirna.

"Dobro je ne primiti gol, ali nije poenta u tome. Poenta je igrati, kontrolisati igru i davati golove, a to da li ćete primiti gol ili ne, nije bitno. Uvek se igra za gol više", rekao je Kosanović.

Veliki broj povreda mučio je tim Napretka od početka priprema, posebno u liniji odbrane, ali sve je to sada iza njih.

"Sada su se stvorili uslovi da možemo da uživamo i u takmičenju i u protivnicima i da vidimo koliko mi to možemo. Jedini problem koji možemo da imamo su vremenski uslovi. Ukoliko nas vreme posluži imamo veliku priliku da odigramo par dobrih utakmica", rekao je trener kruševačkog tima.  

Utakmica između Mačve i Napretka igra se u sredu od 15.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke