Kosanović: "Mačva iskusnija nego prošle sezone"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.07.2018.
23:46
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Šef stručnog štaba kruševačkog Napretka Milorad Kosanović rekao je da je ekipa Mačve iskusnija nego lani, ali da se nada pozitivnom ishodu u Šapcu.

Beta/Mlađan Ivanović/Ev
Beta/Mlađan Ivanović/Ev

Povezane vesti

Kruševački Napredak startovao je u Super ligi Srbije minimalnim trijumfom nad ekipom Rada, a u drugom kolu ide na megdan šabačkoj Mačvi.

Ekipa koja je prošle godine debitovala u Super ligi Srbije doživela je poraz na startu nove sezone ali trener Napretka Milorad Kosanović tvrdi da se radi o kvalitetnom sastavu koji je godinu dana iskusniji.

"Imaju godinu dana iskustva više, igrači koji su uglavnom došli iz druge lige sada se osećaju dosta komotno što su pokazali u prošloj utakmici protiv Spartaka, koju su u najmanju ruku, odigrali ravnopravno. Ne treba zaboraviti da Spartak igra kvalifikacije za Ligu Evrope. Mačva je tu utakmicu izgubila nesretno na samom kraju", rekao je Kosanović u najavi meča.

Šef stručnog štaba kruševačkog Napretka ističe da će imati sve igrače na raspolaganju za sutrašnji meč.

"Mi smo radili cele nedelje u skladu sa planom. Sva trojica igrača koji su bili povređeni su potpuno spremni, tako da nemamo nijedan problem", dodao je Kosanović i dodao,

"Utakmica neće biti laka, ali smo spremni da odigramo kvalitetno i dobro i tražimo rezultat koji će biti pozitivan", zaključio je trener Napretka.

Utakmica Mačva - Napredak biće odigrana u subotu, 28. jula od 19 časova na stadionu u Šapcu, a obezbeđen je i direktan prenos na prvom programu TV Arena sport.

Super liga 2. kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke