Kosanović: "Jedva čekamo meč pred punim stadionom"

Autor: Beta Beta
petak 17.04.2015.
17:30
Izvor: Beta

Strateg fudbalera Novog Pazara Milorad Kosanović pohvalno je govorio o narednom rivalu svoje ekipe i istakao da jedva čeka subotnji duel sa Vojvodinom uz podršku navijača.

fknovipazar.rs
fknovipazar.rs

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je da će od svojih fudbalera tražiti da odigraju najbolje što mogu protiv Vojvodine u 23. kolu Superlige Srbije, pošto se gostujući tim neće unapred predati.

"Završavamo niz od šest zanimljivih i ozbiljnih utakmica, očekujem da se desi isto što i na poslednje četiri. Samo koncentrisanom igrom, uz maksimalan napor, možemo do pozitivnog rezultata, koji će pokušati da izbori i protivnik", rekao je Kosanović.

Vojvodina je četvrta na tabeli sa 37 bodova, dok je Novi Pazar, koji je pobedio na poslednje četiri utakmice u elitnom takmičenju, na petom mestu s bodom manje.

"Novosađani su na početku prvenstva imali najbolji tim u Srbiji i bili bi prvi da nisu ostali bez određenog broja igrača. Ja bih to i voleo. Kad ostanete bez četiri ključna igrača ne možete da pratite ritam", kazao je Kosanović.

On je naglasio da su mladi igrači Vojvodine naučeni da igraju ozbiljan fudbal, kao i da uvek imaju pozitivan pristup.

"Vojvodina je, ipak, Vojvodina. Ta deca ne ulaze u utakmicu da se sačuvaju, već da prave rezultat. Tako će biti i ovde, pa je interesantno proveriti šta mi možemo protiv hitrog i razigranog tima", istakao je Kosanović.

Trener Pazaraca će moći da računa na sve fudbalere.

"Problem je što treba da razigravam neke igrače koji ne mogu da dođu ni do klupe. Kako se stvari odvijaju, biće to teško. Bolje, ipak, što je tako, nadam se da će ostati ista situacija do kraja prvenstva", dodao je Kosanović.

Posle tri utakmice bez publike zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, Novi Pazar će sutra imati podršku na svom terenu.

"Izgubili smo osećaj igranja pred navijačima, pa jedva čekam utakmicu i pun stadion koji nas nosi. Očekujem fer atmosferu i sportsko navijanje, da se pokažemo kao dobar domaćin. Ne trebaju nam ekscesi, skupo smo platili neozbiljno ponašanje pojedinaca. To treba da prestane, smeta i nama. Novi Pazar je jako bitan za ovu ligu. Treći smo u Srbiji po broju posetilaca, iako smo pola prvenstva igrali pred praznim tribinama. Mislim da je tome došao kraj", rekao je Kosanović.

Kako je rečeno u novopazarskom superligašu, utakmici će prisustvovati i oko 100 navijača Vojvodine koji će u doputovati u organizaciji kluba iz Novog Sada. Za njih će biti pripremljena montažna tribina na južnom sektoru.

Utakmica između Novog Pazara i Vojvodine igraće se u subotu od 16.00 na "Gradskom stadionu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke