Kosanović jasan, bodovi neophodni, na pobedu protiv Inđije

Autor: Beta Beta
petak 20.09.2019.
16:28
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je danas da su njegovoj ekipi bodovi više nego potrebni i da želi pobedu protiv Inđije.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

"Nama je ova utakmica jako važna posle dva vezana poraza. Ovo je momenat kada moramo da se borimo za svaki bod jer su nam bodovi i više nego potrebni, tako da u Inđiju odlazimo sa takvim željama i raspoloženjem. Uz sve poteškoće koje smo imali u ovom periodu neke stvari polako idu na bolje. Napredovali smo u fizičkoj pripremi, bolji smo i na planu igre", rekao je Kosanović na konferenciji za novinare u Nišu.

Radnički će gostovati Inđiji u devetom kolu Super lige Srbije.

Utakmica će se igrati posle dva vezana prvenstvena poraza Radničkog, poslednji od Vojvodine na Čairu.

"Čeka nas veoma važna utakmica protiv tima koji je u dosadašnjem delu prvenstva pokazao da zna da igra fudbal. Njihovi rezultati su daleko slabiji od prikazane igre i to nas neće zavarati. Na tom terenu nama ništa neće biti lako, ali moramo da se stegnemo da meč odradimo maksimalno odgovorno", kazao je Kosanović.

Trener niškog kluba neće imati na raspolaganju povređene Sašu Stojanovića, Stefana Đorđevića i Riotu Nomu, dok je Stefan Mihajlović suspendovan zbog crvenog kartona.

Moći će da računa na oporavljenog Lazara Đorđevića, a kao bitno je naveo i to da se Rebin Sulaka, Dušan Pantelić i Nemanja Nikolić sve bolje uklapaju u tim.

"Sastav će biti sličan kao u prošlom meču sa Vojvodinom, ali imam nekoliko dilema. Razmatram da li da Taras Bondarenko igra zadnjeg veznog ili levog beka jer je još rano da u vatru gurnem Nikolića, mada on zaista dobro radi i nameće se. Na krilnim pozicijama još nisam prelomio ko će otpasti od trojca Jirka, Čumić i Filip Knežević. U svakom slučaju mi u Inđiju idemo samo sa jednom ciljem, a to je pobeda koja će nam vratiti mir pred mečeve protiv Budućnosti iz Dobanovaca u Kupu i protiv Partizana u prvenstvu, kojim ćemo zaokružiti ovaj neugodan ciklus", rekao je Kosanović.

Utakmica Inđija - Radnički će početi u subotu u 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke