Kosanović i Napredak, ovoga puta na suprotnim stranama...

Autor: Beta Beta
petak 18.10.2019.
15:29
Izvor: Beta

Fudbaleri Radničkog dočekuju sutra Napredak, u utakmici 12. kola Super lige Srbije.

Screenshoot/YouTube/Superliga Srbija
Screenshoot/YouTube/Superliga Srbija

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Napretka mora da igra dobro svih 90 minuta i da iskoristi svaku situaciju koja može da je odvede ka cilju.

"Sutra otvaramo seriju od šest utakmica do sledeće reprezentativne pauze i svaka od njih biće izuzetno bitna. Ova prva protiv Napretka verovatno je i najteža i najvažnija u tom nizu, ne samo zbog bodova koji bi nam puno značili, već i zbog snage protivnika i njegovih ambicija", rekao je Kosanović na konferenciji za novinare.

Klub sa Čaira je trenutno šesti na tabeli domaćeg šampionata sa 19 bodova, dok je Napredak na 11. mestu sa 11 osvojenih bodova.

"Napredak ima bolji tim nego što to tabela trenutno pokazuje. Oni su dosta bodova izgubili nesrećno ove sezone, ali to nije naš problem. Naš problem je kako da dobijemo utakmicu protiv njih", rekao je Kosanović.

On je naveo da je ekipa radila dobro tokom reprezentativne pauze.

"Počinjemo da ličimo na ekipu kakva želimo da budemo i mislim da smo spremni za ovaj meč. Protiv Napretka moramo da 'trajemo' 90 minuta i da iskoristimo svaku situaciju koja može da nas odvede ka cilju.

Moramo se čuvati od njihovih kontri, jer oni imaju izuzetno kvalitetne pojedince za taj segment igre poput Ivanovića i Zeca. Očekujem čvrstu utakmicu u kojoj će oba tima tražiti pobedu. Mi smo spremni i mislim da imamo snage i znanja da uradimo ono što se od nas očekuje", rekao je Kosanović.

Kosanović će prvi put ove sezone imati sve igrače na raspolaganju.

"Još nisam odlučio kojih 11 će izaći na teren. Otprilike znam kako bi to sutra trebalo da izgleda, ali sam neke stvari ostavio i za sam dan utakmice. Najvažnije je da sada mogu da računam na sve, ulazimo u ritam subota-sreda i biće mi potreban svaki igrač u narednom periodu", rekao je Kosanović.

Utakmica se igra sutra od 18.00 na Čairu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke