Kosanović daje prednost Voždovcu

Autor: Beta Beta
utorak 03.12.2019.
15:50
Izvor: Beta

Jaka završnica je želja Milorada Kosanovića.

BETAPHOTO/FK RADNICKI/MO
BETAPHOTO/FK RADNICKI/MO

Povezane vesti

Trener Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je danas da očekuje zanimljivu utakmicu protiv Voždovca i da je njegova ekipa spremna da se nadigrava i osvoji sva tri boda.
 
"Ulazimo u završnicu jesenjeg dela prvenstva i svaki bod nam je bitan. U Beogradu nas čeka interesantna utakmica koja bi mogla da bude veoma kvalitetna ukoliko to dozvole vremenski uslovi. Igramo protiv poletnog i mladog tima, koji hoće da igra fudbal, koji se nadigrava i koji je u dosadašnjem delu prvenstva pokazao ozbiljan kvalitet. To je ekipa protiv koje morate da igrate ozbiljno svih 90 minuta ukoliko želite da napravite dobar rezultat", rekao je Kosanović.

Fudbaleri Radničkog igraju u sredu od 15 časova u Beogradu protiv Voždovca, u 19. kolu Super lige Srbije. Radnički je u prošlom kolu pobedio Javor sa 7:0. Kosanović je rekao da se nada će njegova ekipa zadržati taj nivo igre i dodao da na sve igrače može da računa, pošto se u tim vraćaju štoper Ivan Ostojić i levi bek Stefan Djordjević.

Trener Radničkog rekao je da će biti malo promena u odnosu na utakmicu u Ivanjici, jer je zadovoljan postignutim u toj utakmici. 

"Rebin Sulaka je pomeranjem na poziciju štopera uneo ogromnu sigurnost u ekipu, odigrao je na visokom niovu i delovao je sjajno u tandemu sa mladim Nikolom Stevanovićem, tako da njih dvojica sigurno neće menjati svoje pozicije. Drago mi je što posle dužeg vremena mogu da na sredini terena mogu da računam na Dejana Melega, Rjotu Nomu i Dušana Pantelića, pošto nam njih trojica daju dodatnu snagu i mnogo napadačkih mogućnosti kada su zajedno u igri", naveo je Kosanović.

Utakmica se igra na veštačkoj travi na stadionu Voždovca, a Kosanović je rekao da je to prednost beogradskog tima, pošto svakodnevno treniraju na takvom terenu.

"Koliko sam čuo, oni su nedavno promenili tu veštačku podlogu, koja je ranije bila klasičan tepih, a sada je sličnija pravoj travi, pa verujem da će nam zbog toga biti malo lakše. Ali kako nama tako i njima. Mi smo se dobro spremili, u odličnom smo raspoloženju, idemo tamo da se nadigravamo, da se nametnemo od prvog minuta i da se u Niš vratimo sa nova tri boda", rekao je Kosanović.

Radnički je sedmi na tabeli sa 28 bodova, a Voždovac je šesti sa bodom više, ali i utakmicom više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke