Kosanović bez dlake na jeziku o Lalatoviću: "Bio sam dobar sa njim, dok se nije naduvao..."

Autor: Ivan Cvetković
petak 14.02.2020.
13:58
Izvor: Sportske.net

Iskusni stručnjak prokomentarisao i nemile scene iz Beleka.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Fudbalere Radničkog očekuje nastavak takmičenja u Superligi Srbije gde će u 21. kolu gostovati Spartaku u Subotici.

Meč je na programu u nedelju od 16 časova, a trener Nišlija Milorad Kosanović osvrnuo se na konferenciji za medije i na sukob sa trenerom Vojvodine Nenadom Lalatovićem.

"Ja sam sa svim trenerima dobar, pa čak i sa Lalom. Bio mi je kao dete dok se nije naduvao. Mislim, fizički, ovako. Tad je malo prolupao, ali dobro", rekao je Kosanović na konferenciji za medije.

Iskusni stručnjak je potom prokomentarisao situaciju u Beleku kada je povukao ekipu sa terena na meču sa Irtišom koji predvodi Milan Milanović sa kojim je razmenio žestoke uvrede.

"Tuku nas 90 minuta. Tuku, udaraju i ja im kažem 'alo, prestanite više'. Znamo da na tim pripremnim utakmicama ima svega kada igrate sa klubovima iz bivših sovjetskih republika… Bio sam se uplašio da se ne desi nešto gore. Taj mali je uklizao Mihajloviću, a onda ga je na zemlji počeo udarati nogom. A, on ne zna koga udara nogom, a ja pošto znam… Mislio sam da će ga prepoloviti, kakav je. Zato sam mu rekao", kazao je Kosanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brane Lala
Friday, 14.02.2020
20:36

Da, bas si mu tako rekao. Culo se. Sram te bilo. I tebe i 'ovoga mi krsta' Lalatovica. Generalno goveda rade sa mladim igracima, da ne kazem decom, pa je i rezultat vise nego ocekivan.

avatar
2012/2013-2019/2020
Friday, 14.02.2020
16:52

I fizicki i bukvalno:-D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 14.02.2020
16:37

Kažem ja odavno da treba uvesti doping test i lekarski pregled za sve koji rade u srpskom fudbalu. Čika Miša se uplašio da se protivnik ne povredi dok mu udara igrača ahahahaha