Kosanova muka sa brojem stranaca, ali on zna koga će na teren

Autor: Beta Beta
petak 25.10.2019.
14:20
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je danas da njegova ekipa želi da nastavi seriju pobeda i na Banjici protiv Rada.

BETAPHOTO/FK RADNICKI/MO
BETAPHOTO/FK RADNICKI/MO

Povezane vesti

"Čeka nas interesantna utakmica. Igramo protiv tima koji ima lepu tradiciju u srpskom fudbalu. Oni su nešto slabije krenuli u ovo prvenstvo, ali pozicija na tabeli i broj osvojenih bodova ne govore adekvatno o kvalitetu koji poseduju. Očekujem kvalitetnu utakmicu, na Banjici se uvek igra dobar fudbal i mislim da će tako biti i sutra", rekao je Kosanović na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Radničkog sutra od 18.00 gostuju ekipi Rada u sklopu 13. kola Super lige Srbije.

Radnički je trenutno šesti na tabeli domaćeg šampionata sa 22 boda, dok je Rad na pretposlednjem mestu sa sedam.

"Rad ima nekoliko odličnih igrača, ima tradiciju svoje fudbalske škole, dobrog trenera i neće nam biti lako. Rad će nam se sigurno suprotstaviti najbolje što može i probaće da kod kuće konačno napravi neki rezultat", rekao je Kosanović.

"Mi smo, s druge strane, ušli u seriju pobeda, želimo da je nastavimo i da ona traje što duže. Imamo obavezu da na Banjici budemo maksimalno ozbiljni, koncentrisani, takmičarski nastrojeni i da uz takav pristup dodjemo do novih bodova. Naš cilj je pobeda i samo taj rezultat će nas zadovoljiti posle ovog meče", istakao je trener Radničkog.

Radnički nema problema sa povredama svojih igrača, pa će sutra nastupiti u najjačem sastavu.

"Nemamo kadrovskih problema i to je važna stvar. Saša Stojanović je još rovit, ali je on igrao 15 minuta protiv Bačke u Kupu, putovaće sa nama i videću u kojoj meri ću ga koristiti na Banjici. Jedini problem je to što imamo tri stranca više od dozvoljenog broja za protokol. Ipak, ta situacija nije novost za nas i ja otprilike znam koga ću izabrati i koja postava je sposobna da nam protiv Rada donese ono što želimo, a to je pobeda", zaključio je Kosanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke