Kosan se izvinjava i najavljuje čistku, Savo očekivao jak Radnički...

Autor: Darko Mitrović
subota 28.09.2019.
19:09
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Prve reakcije trenera Radničkog i Partizana posle današnjeg duela na ''Čairu''.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti


I zbog rezultata i zbog igre pojedinih njegovih igrača, trener Radničkog Milorad Kosanović je posle meča bio razočaran, osetio je potrebu da se izvini ljubiteljima fudbala u Nišu, ali i da najavi nove kadrovske promene u svojoj ekipi.

''Čestitam Partizanu na pobedi i na prikazanoj igri. Sa druge strane moja obaveza je da se u svoje lično ime i u ime ekipe izvinim našim navijačima.

Ne izvinjavam se ja zbog rezultata i zbog poraza, već zbog nekih drugih stvari.

Jedan tim kao što je Radnički ne sme da prima ovakve golove i da sam  sebe pobeđuje, ne želeći ni jednog trenutka da umanjim trijumf našeg protivnika.

Radili smo stvari koje su ispod svakog nivoa, pravili smo katastrofalne greške i poraz je bio neminovan. Molim ljubitelje fudbala u Nišu da se strpe.

Moramo da promenimo neke stvari, ali i da promenimo neke pojedince, pošto oni jednistavno nisu na nivou ekipe koja želi da bude u vrhu tabele'', poručio je Kosanović.

Naravno, trener Partizana Savo Milošević je imao mnogo više razloga za zadovoljstvo, pogotovo što je ujedno napravljena i vrlo lepa uvertira za predstojeći duel sa Astanom u drugom kolu Lige Evrope.

''Mogu da budem prezadovovljan sa onim što je moja ekipa prikazala u Nišu. Očekivali smo jak Radnički, ovo je tradicionalno teško gostovanje za Partizan.

Mislim da smo bili veoma kvalitetni, osim na početku meča. Bili smo bolji, stvorili smo puno šansi i zaista želim da uputim sve čestitke mojim igračima'', zaključio je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 28.09.2019
22:17

Kojim ljubiteljima i kog fudbala? Radnički je imao više navijača kada su znali da iz Srpske lige nisu mogli u PLS od ovog "evropskog" radničkog za koji Lalatović najbolje zna kako pobeđuje, a znaju svi koji su videli kako pojedini protivnički igrači igraju protiv radničkog odnosno kakve penale dobijaju...Flora iz Talina im čita fudbalsku lekciju, a hoće da igraju Evropu.

avatar
RG VILI
Saturday, 28.09.2019
19:30

Kakav jak Radnicki? Oki su samo sestra iz Nisa onima iz Bg. Lalatovic objasnio sve .