Kosan se baš zainteresovao za ishod revanša u Nišu, Radnički ili Partizan?

Autor: Darko Mitrović
subota 11.05.2019.
20:23
Izvor: Sportske.net

Posle današnje goleade u Kruševcu, jedna od tema na konferenciji za medije bio je i predstojeći duel Radničkog i Partizana u revanšu polufinala Kupa Srbije.

Screenshoot/YouTube/Superliga Srbija
Screenshoot/YouTube/Superliga Srbija

Povezane vesti

Podsetimo, Napredak i Radnički su, u utakmici bez rezultatskog značaja priuštili gledaocima dopadljivu predstavu uz obilje golova. Na kraju, 3:3, rezultat kojim i jedni i drugi mogu da budu zadovoljni.

Posle meča, pomalo neočekivano, i trener Napretka Milorad Kosanović je, u svom stilu, najavio utakmicu između Radničkog i Partizana koja se igra u sredu, za plasman u finale Kupa. Podsetimo, Partizan je prvi meč u Humskoj dobio rezultatom 1:0, a Kosanović je priznao da je veoma zainteresovan za ishod revanša u Nišu.

''Kada padne šest golova i stvori se još pet-šest odličnih šansi utakmica mora da bude dobra i interesantna. Meč je dakle bio na nivou, a ono što mi se ne sviđa su su povrede koje nas prate iz utakmice u utakmicu.

Ovo nam je bila poslednja utakmica u Kruševcu u ovoj sezoni, ostalo nam jer još jedno gostovanje i nadam se da će taj meč biti sličan ovom.

Čestitam im osvajanje drugog mesta i želim im da se dobro pokažu u sredu, kada ih očekuje potpuno drugačija utakmica od ove, a mene baš živo interesuje kako će se to završiti'', izjavio je Kosanović.

Umesto šefa struke Radničkog Nenada Lalatovića, novinarima se obratio njegov pomoćnik Dragan Šarac, koji je takođe najavio i predstojeći dvoboj sa Partizanom.

''Zaista je danas bilo lepo biti akter ove utakmice. Prvo poluvreme je bilo veoma efikasno, u drugom smo mi uspeli da damo taj jedan gol i izbegnemo poraz.

Nadigravali smo se sve vreme i bitno je što smo ostali neporaženi. Još jednom čestitam Napretku, to je odlična ekipa, i želim im sve najbolje u sledećoj sezoni.

Mi se sada okrećemo utakmici sezone koja nas čeka u sredu protiv Partizana, u kojoj ćemo dati sve od sebe da se po prvi put u istoriji plasiramo u finale Kupa. Mi smo danas iskoristili priliku da pružimo šansu i nekim mlađi igračima i sačuvamo svežinu tima za sredu'', izjavio je Šarac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke