Kosan priželjkuje žetvu bodova i stvaranje zaliha

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.11.2018.
17:13
Izvor: Beta

Trener fudbalera Napretka Milorad Kosanović rekao je danas da njegova ekipa želi da odigra što bolje protiv Mačve i nastavi seriju dobrih rezultata.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka u subotu dočekuju Mačvu u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

"Ekipa izgleda dobro i na nama je da u subotu odigramo najbolje što možemo i probamo da napravimo opet dobar rezultat. Imamo još pet utakmica i treba uzeti svaki bod, da lakše odigramo prolećni deo sezone i ispunimo cilj koji klub ima", rekao je Kosanović.

Napredak zauzima petu poziciju na tabeli i vezao je tri pobede pred prvenstvenu pauzu, dok ekipa Mačve utakmicu dočekuje kao devetoplasirani tim elitnog ranga takmičenja sa 17 bodova.

"Za protivnika imamo tim koji je jednak većini timova u ovoj ligi, tako da mislim da ćemo spremno ući u utakmicu i ukoliko vremenski uslovi budu dozvolili, pokušati da odigramo najbolje što možemo", rekao je Kosanović.

Ekipa Mačve je na početku ove sezone uzela bodove, pa je vreme da se ti bodovi vrate, ocenio je odbrambeni igrač Napretka Marko Marinković.

"Na nama je da nakon reprezentativne pauze nastavimo dobar kontinuitet igara koji smo imali u prethodnim kolima. Očekujem dobru i borbenu utakmicu", rekao je Marinković.

Utakmica Napredak - Mačva igra se u subotu od 13.00 na stadionu "Mladost" u Kruševcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke