Kosan pred Zvezdu: ''Igramo protiv najboljeg tima u Srbiji!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.12.2015.
00:00
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

Fudbaleri čačanskog Borca imaće najteži zadatak u osmini finala nacionalnog Kupa, s obzirom da će gostovati lideru Superlige, ekipi Crvene zvezde.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Utakmica na ''Rajku Mitiću'', između Crvene zvezde i Borca igra se u sredu od 17 časova, a najavljujući ovo gostovanje, trener Borca Milorad Kosanović je izrazio nadu da će njegovi igrači hrabro i rasterećeno da se suprotstave velikom favoritu.

''Kup je specifično takmičenje i neretko se dešavaju iznenađenja. Žreb je hte da već u ovoj rundi igramo protiv trenutno najkvalitetnijeg tima u Srbiji. Biće to svojevrsna nagrada za naše igrače za sve ono što su pokazali u protreklim mesecima. Prilika da se rasterećeno nadmeću sa svojim kolegama iz Crvene zvezde.

Kada kažem da ćemo biti rasterećeni svakako ne mislim da idemo turistički u prestonicu. Borac ima svoje ambicije u Kupu, ali prvi cilj nam je da se još jednom predstavimo u pravom svetlu i dokažemo da dosadašnji rezultati svakako nisu slučajni'',
izjavio je Kosanović, a prenosi zvanični klupski sajt.

Jedan od najboljih igrača Borca ove jeseni je i Srđan Vujaklija, koji ističe da bi pobeda nad Zvezdom bila kruna fantastičnbe jeseni za ovu ekipu.

''Ovo su utakmice za koje nije potreban dodatni motiv. Crvena zvezda je svakako favorit, ali i mi se pitamo. U Kupu nema popravnog pa tu vidim našu šansu. Izvukli smo pouke iz prvenstvenog duela i želja nam je da se nadigravamo i još jednom pokažemo kvalitet koji neosporno posedujemo.

Svima je jasno da je atmosfera u ekipi sjajna i želja nam je da finiš jeseni ukrasimo još nekom pobedom za klub, naše navijače i nas'',
istakao je Vujaklija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke