Kosan pred Zemun i Radnički: "Dobri izgledi, nismo slabiji"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.03.2018.
13:40
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera kruševačkog Napretka Milorad Kosanović rekao je da njegov tim ima dobre izglede da ostvari povoljan rezultat u poslednja dva susreta ligaškog dela prvenstva.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Napredak će u poslednja dva kola ligaškog dela takmičenja deliti megdan sa Zemunom i niškim Radničkim. Kruševljani su overili plasman u plej-of i sada samo mogu da poprave svoju poziciju uoči doigravanja za titulu i plasman u Evropu.

"Biće to teška utakmica, jer je Zemun dobar tim sa dosta kvalitetnih igrača. Ulazimo u završnicu prvenstva, ovog preliminarnog dela, i tom utakmicom otvaramo ciklus od četiri utakmice u dve nedelje. Još važnije je da su nam ostale dve utakmice do kraja preliminarne faze takmičenja i od te dve utakmice zavisi nas konačan plasman", rekao je Kosanović.

Pred subotnji duel sa Zemunom ekipa Napretka zauzima sedmo mesto na tabeli sa 42 boda, dok je Zemun deseti sa osam bodova manje.

"U zavisnosti od pozicije na tabeli, zavisiće i izbor protivnika u plej-ofu, tako da imamo motiv da odigramo što bolje. Realno imamo dobre izglede u obe utakmice, ne zato što smo bolji, već zato što nismo slabiji, tako da ćemo se takmičiti do kraja", dodao je Kosanović.

Utakmica 29. kola Super lige Srbije između Zemuna i Napretka igra se u subotu od 15 časova na stadionu u Gornjoj Varoši.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke