Kosan postavio imperativ pobede

Autor: Beta Beta
utorak 29.10.2019.
15:15
Izvor: Beta

Kosanović oprezan.

BETAPHOTO/FK RADNICKI/MO
BETAPHOTO/FK RADNICKI/MO

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog igraju u sredu od 15.30 na svom terenu protiv Radnika iz Surdulice, utakmicu 14. kola Super lige Srbije. Klub iz Niša je vezao četiri pobede, od kojih tri u prvenstvu.

"Nama su bodovi neophodni u borbi za mesto u vrhu tabele i daćemo sve od sebe da ih uknjižimo. Radnik svakako neće doći bez želje da se takmiči, dokaže i napravi iznenadjenje. Mi smo toga svesni i zato moramo da se dobro spremimo i da budemo još bolji nego na prethodne četiri utakmice", naveo je Kosanović.

On je rekao da ekipa raste iz kola u kolo, da je stabilnija, da uočava dobre i loše stvari, ali da je na dobrom putu.

"Pobeda je neophodna i ubedjen sam da će moji momci istrajati. Oni ovde dolaze posle poraza od Zvezde 0:5, svakako da nisu u dobroj situaciji, ali to ne mora ništa da znači. Mi moramo svoj posao da obavimo maksimalno i samo tako ćemo doći do uspeha", dodao je Kosanović.On nema problema sa sastavom za sutrašnji meč."Ja sam pristalica one teze da se ekipa koja dobija ne menja. Nemam šta da krijem i ne postoji razlog da se remeti sastav koji je počeo da niže trijumfe. Imam samo jednu nedoumicu u odbrani, možda će šansu dobiti mladi Stevanović, ali o tome ću odlučiti na dan utakmice", rekao je Kosanović.

Posle 13 kola Radnički je šesti na tabeli sa 25 bodova, a Radnik zauzima 13. mesto sa 11 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke