Kosan posle remija u Humskoj poentirao na primeru - Zvezde i Liverpula!

Autor: Darko Mitrović
subota 27.10.2018.
18:20
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Trener Napretka napravio zanimljivu paralelu u prvoj reakciji posle remija sa Partizanom.

Beta/Mlađan Ivanović/Ev
Beta/Mlađan Ivanović/Ev

Povezane vesti

Ekipa Napretka postaje prava noćna mora za Partizan u Superligi. Ovo je već četvrti međusobni duel koji Partizan nije uspeo da dobije, a danas je u Humskoj završeno bez pobednika - 1:1.

Posle meča, trener Napretka Milorad Kosanović je u izjavi za TV Arena Sport izrazio zadovoljstvo konačnim ishodom, iako je očekivao i nešto hrabriju igru svog tima u poslednjih dvadesetak minuta, kada su imali igrača više.

''Bili smo bez nama vrlo važnog igrača koji pravi razliku. Velika je stvar odigrati protiv Partizana nerešeno u Beogradu. Ali, ostali smo sa igračem više, trebalo je da budemo agresivniji. Ipak, ne mogu da zameruim momcima, nije njima lako da igraju u Beogradu'', izjavio je Kosanović.-

Na primedbu novinara da nije mnogo menjao u ovoj utakmici, Kosanović je uzvratio:

''Nemam ja šta da menjam, mi imamo to što imamo, nemamo igrače za milion, milion i po. Napadali su, Partizanu nisu dali oka da otvore u drugom poluvremenu'', izjavio je Kosanović.

A onda je dodao i još nešto što ga već dugo tišti, ali o čemu nerado govori.

''Postoji i još jedan deo o kome ne mogu više da pričam, bolestan sam već, što se dešava na utakmicama sa Radničkim, Zvezdom, Partizanom, Čukaričkim...

To su teške stvari za izdržati.

Evo sad zamislite Zvezdu - pa ode u Lioverpul, a sudija navija za Liverpul. A treba da pobediš. Pa, ne možeš da pobediš'', poentirao je Kosanović.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke