Kosan: ''Namerno su povredili N'Diajea'', Miloje:''Vreme je za uživanje''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.04.2018.
18:08
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Posle utakmice u Kruševcu, u kojoj je Crvena zvezda osvojila titulu, trener Napretka bio je ljut zbog povrede njegovog važnog igrača.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda je konačno uspela ove sezone da savlada Napredak, posle poraza i remija i prethodna dva međusobna duela.

Današnji trijumf u Kruševcu od 2:0 Zvezdi je obezbedio i šampionsku titulu, pa je u toku slavlje njenih igrača i navijača.

Prvu izjavu posle ovog susreta dao je trener Napretka Milorad Kosanović, koji je akcenat stavio na povredi N'Diajea, zbog načina na koji je do nje došlo.

''Do tog 80. minuta sve je bilo pod kontrolom, a onda je povređen N'Diaje i došlo je do problema po desnoj strani. Jedna nesmotrenost koštala nas je ove utakmice. Idemo dalje, ovaj plej-of nam je dobrodošao da vidimo koliko može ovaj tim.

Videćemo u ambulanti kako je. Nije dobro što njega namerno povređuju, ovo je bilo namerno, ružno, vrlo ružno i zato je teško igrati našu ligu, jer stalno imate nekorektne stvari na utakmicama i to mi sad već smeta mnogo'',
izjavio je Kosanović za TV Arena Sport.

Naravno, trener Crvene zvezde Vladan Milojević je u šampionskom raspoloženju. Nije želeo u ovom trenutku da govori da li ostaje ili ne, ali je naglasio da je konačno došlo vreme za veliko slavlje i da je jedna sjajna sezona završena na najbolji način.

''Ovo su nekako i najbitnija tri boda. Ponosan sam na ove momke i moje saradnike i mislim da smo potpuno zasluženo osvojili titulu. Sad je vreme za uživanje.

Ovo je jedna lepa priča završena na najbolji mogući način. Drago mi je da smo završili posao tri kola pre kraja i ovu titulu posvećujem mom stručnom štabu koji znaju kakav sam, zatim gospodinu Mrkeli, Terziću, svima, igračima, navijačima. Neka uživaju'',
poručio je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Monday, 30.04.2018
08:36

Bas mi je drago sto im nije cestitao.

avatar
Sunday, 29.04.2018
19:11

Kosanoviću zabraniti rad u fudbalu. Ovakve izjave daju samo ljudi koji su pomračenog uma. Ko u ovakvom sudaru glavama ide da povredi onog drugog a da je siguran da neće povrediti sebe.

avatar
kizito
Sunday, 29.04.2018
18:48

Kosan bio nervozan,od poluvremena nije smlatio skivic

avatar
Damir85
Sunday, 29.04.2018
18:15

Kosanovic, pogledaj snimak i onda reci da li je namerno. Kakva glupost. Neverovatno!