Korona među "Orlovima"!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 18.11.2020.
10:39
Izvor: Sportske.net

Srbija dodatno oslabljena, maler za malerom...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković nakon odlaska Kolarova i Tadića, neće moći da računa na još trojicu reprezentativaca na meču sa Rusijom.

Verona je danas objavila da je fudbaler italijanske ekipe Darko Lazović imao pozitivan test na koronavirus u Beogradu, te da se od sada nalazi u samoizolaciji.

"Helas Verona saopštava da je Darko Lazović bio pozitivan na testu na Covid-19 posle poslednjeg testiranja u reprezentaciji Srbije. On je brzo smešten u samoizolaciju i sada će ispoštovati sve medicinske protokole koji su za takve situacije predviđeni", glasi saopštenje Verone.

Lazović nije jedini fudbaler koji ima koronavirus, pozitivni su bili i Sergej Milinković Savić, kao i golman Đorđe Nikolić.


Biće to još jedan udarac za Tumbakovića pred poslednji susret u Ligi nacija, dok je sasvim izvesno da će pomenuti fudbaleri propustiti i meče svojih klubova budući da im je propisan karantin

Meč u Beogradu igra se večeras od 20.45.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barni19
Wednesday, 18.11.2020
19:12

Da su nasi fudbaleri profesionali kao u svojim klubovima a ne da im svako vece karantin bude na splavovima nebi ni imali koronu

avatar
Le Tissier
Wednesday, 18.11.2020
14:25

Super, sada imamo izgovor za ionako neizbezan poraz...