Korak: "Rad je stekao strahopoštovanje"

Autor: Beta Beta
petak 06.05.2016.
20:25
Izvor: Beta

Trener fudbalera Rada Bogdan Korak rekao je da je njegova ekipa stekla strahopoštovanje rivala posle odličnih igara u poslednje vreme, kao i da očekuje da se protiv Jagodine zvanično izbori za opstanak.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Rad će u subotu gostovati Jagodini u 35. kolu Superlige. Ekipa sa Banjice ima 22 boda, sedam više od OFK Beograda, a devet od narednog protivnika, koji je poslednji na prvenstvenoj tabeli.

"Srećni smo i zadovoljni, pogotovo odnosom, igrom i golovima. Postali smo efikasna ekipa, dajemo golove, a teško ih primamo i veoma je teško igrati protiv nas. Dobili smo četiri od poslednjih pet utakmica i stekli smo strahopoštovanje", rekao je Korak na konferenciji za novinare.

Strateg "Građevinara" je istakao da je veliki optimista pred duel sa Jagodinom.

"Veliki sam optimista. Šanse su veoma male da se Jagodina vrati. Žao mi je tog kluba. Daće sve od sebe kako bi pokazali da mogu da pobede Rad, koji je u velikom zaletu. Ekipa je spremna, dobro je radila ove nedelje", naveo je trener Rada.

On će imati sve igrače na raspolaganju, a u ekipu će se vratiti i Milan Ćulum.

"Raspoloženje je na visokom nivou, ne samo kod igrača, već kod svih u klubu. Očekujem dobar rezultat i igru, i naravno pobedu Rada", kazao je Korak.

Fudbaler Rada Milan Ćulum rekao je da očekuje da njegova ekipa u sledećoj utakmici zvanično izbori opstanak.

"Očekujemo da završimo započet posao i da Rad zvanično ostane u Superligi, gde mu je realno i mesto. Jagodina se neće predati, niko ne očekuje da nas neko pusti", rekao je Ćulum.

Duel Jagodine i Rada igraće se sutra od 19.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke