Konkurencija prevelika, Zvezda šalje Jirku na novu pozajmicu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.01.2019.
10:27
Izvor: Sportske.net

Zvezdino pojačanje iz prethodnog prelaznog roka započeće adaptaciju u Srbiji na šestomesečnoj pozajmici.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Odmah nakon završetka kvalifikacija za Ligu šampiona na "Marakani" su obelodanili da je angažovan krilni fudbaler Spartaka iz Trnave Erik Jirka.

Slovački fudbaler dokazao se u dvomeču sa Zvezdom i privukao pažnju stručnog štaba, ali je prethodnih šest meseci ostao u Spartaku kao pozajmljen igrač šampiona Srbije.

Adaptaciju na uslove u srpskom fudbalu Erik Jirka bi trebalo da započne u prolećnom delu sezone, ali ne kao igrač Crvene zvezde već u superligašu iz Gornje Varoši, piše "Žurnal".

Zvezdino pojačanje iz prethodnog prelaznog roka trebalo bi da bude pozajmljeno Zemunu do kraja sezone, što znači da bi Vladan Milojević tek na leto uvrstio Jirku u konkurenciju za prvi tim.

Ove zime na "Marakanu" je stigao napadač Dejan Vidić iz Zlatibora, a očekuje se da i on bude prosleđen Zemunu na šestomesečnu pozajmicu.

Konačna odluka vezana za pozajmice dvojice pomenutih igrača trebalo bi da bude donesena nakon što Vladan Milojević izvrši prozivku pred start priprema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 08.01.2019
18:40

dali neko zna ša Jirke igra,nakom mestu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 08.01.2019
11:47

Jirka je mlad igrac i nekako je normalno da ga posaljemo na pozajmicu da se privikne na srpski fudbal, ali ako Vidic ne moze da konkurise za prvi tim sa svojih 25 godina ne znam zbog cega smo ga onda dovodili.

avatar
Mića86
Tuesday, 08.01.2019
13:21

Zbog razlike koja postoji između Prve lige i Super lige, da bi se adaptirao na igru i timove iz ove lige, a i verovatno da bi bili u sigurniji u svoj izbor i odluku da se dovede Vidić.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 08.01.2019
16:34

Evo Piksi da se slozim sa tobom,kakvo privikavanje,prvi tim,pripreme pa da vidimo,25 godina,nije 19 godina.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 08.01.2019
15:18

Nema potrebe da se adaptira jer razlika izmedju prve lige i Super lige je ista razlika kao izmedju Zvezde i Zemuna. On mora prvo da prodje pripreme sa Zvezdom pa da posle Milojevic odluci da li je za Zvezdu ili ne.