Konačno ozvaničenja, Partizan predstavio trojicu!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 14.06.2019.
17:29
Izvor: Sportske.net

Crno-beli jači za tri fudbalera.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Ono o čemu se pisalo prethodnih dana, sada je i ozvaničeno.

Trojica novih fudbalera Partizana su Dominik Dinga koji je stigao na pozajmicu iz Urala, Periša Pešukić koji dolazi iz podgoričke Budućnosti, kao i Igor Vujačić, štoper koji dolazi iz Zete.

Ono što je takođe gotovo jeste transfer Aleksandra Lutovca, ali imajući u vidu da je on trenutno sa mladom reprezentacijom Srbije, još uvek nije promovisan.

Dominik Dinga je uzeo dres sa brojem 67.

"Imali ste prilike da vidite i u poslednjih par meseci da ja volim da zadnja linija igra visko. Za tako nešto je potrebno da imate brzinu na tim pozicijama i da nemate strah da izadjete visoko, a tu je Dominik jak. Drugi kvalitet koji zahteva Partizan je da zadnja linija ulazi u igru, da ne igra dugačkim loptama, a Dominik ima jako dobru tehniku. To su dva jako bitna segmenta koja treba da poseduje igrač na toj poziciji, a da može da igra u Partizanu", rekao je Savo Milošević.

Periša Pešukić je desni bek, a Igor Vujačić je, baš kao i Dinga, štoper. Pešukić je uzeo dres sa brojem 2, dok je Vujačić uzeo dres sa brojem 5. 

"Pre šest godina sam bio deo stručnog štaba Branka Brnovića u reprezentaciji Crne Gore, ja tu državu i taj narod shvatam kao svoj. Ima jedna stvar koja može da ih odvoji od drugih, a to je karakter. Karakter tih momaka je malo čvršći, jači, a to je jedna od najbitnijih stavki u savremenom fudbalu. Pritisak se lakše nosi sa jačim karakterom, zato i verujem da smo uradili pravu stvar sa njima dvojicom", rekao je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Saturday, 15.06.2019
10:01

Stizu pojacanja kao na Traci, a, nijedan od njih .mi ne izgleda da je igrac za Partizan, opet zamazivanje ociju, I opet trece kolo kvalifikacija, pa zazona kupanja, pa -30 za nasom mezimicom! Uprava Napolje!

avatar
Consigliere 1927
Friday, 14.06.2019
22:09

2 stopera su doveli? Znaci i njihova deca opet nece igrati kao Zvezdina. Koliko sad stopera ima Partizan 7 ako se ne varam? Puno...

avatar
magister
Friday, 14.06.2019
20:48

Ovo i nije za komentar. Ja ne bih doveo ni jednog od ovih igrača. Da li se oni dovode u Partizan ili da pojačaju Teleoptik. Ako je za Teleoptik, možda i nije loše.

avatar
Душан Терић
Friday, 14.06.2019
18:55

Jaci za trojicu? Ovo sve mi lici na skipljanje krsa da se popuni fond I cisto da se kaze da se nasto radi.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 14.06.2019
18:54

Nešto nisam ubedjen da su ova dvojica neka velika pojačanja,...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 14.06.2019
18:17

Vujačić ima dobre predispozicije da bude odličan štoper i mogao bi da bude pojačanje uz određeni napredak. Suprotno njemu Dinga je slab u duelu i skoku i trenutno je najslabiji štoper u Partizanu (N.R.Miletić, S.Pavlović, Ostojić, Marković, Valijente), a ukoliko bude igrao protiv jačih protivnika može da se desi da Partizan skupo plati tu cenu. Nadam se da grešim, ali ja nisam video ni dovoljno kvaliteta ni dovooljno potencijala kod Pešukića za jednog stranca. Ukoliko Partizan proda i N.R.Miletića i S.Pavlovića imaće slabiju odbranu sledeće sezone makar doveli još i Vitasa i tog levog beka koga su zacrtali. Najveći problem u Partizanu je što nema dovoljno igrača napred koji su golgeteri, bio Rikardo prodat ili ne Partizanu treba napadač-golgeter, a takođe i golovi s krila ili iz veznog reda. Na te dve pozicije Partizan mora da dovede igrače koji će zaista biti pojačanja, a ne da se samo tako kaže.

avatar
RealanNis
Saturday, 15.06.2019
07:03

Od navedenih bi morao da otpises Pavlovica(vec prodat), Markovica(bice sigurno prodat do kraja prelaznog roka), Ostojica(nije produzen ugovor), a za Valijente-a je pitanje da li ce ostati. Miletic nam je potrebniji kao desni bek nego na stoperu. Partizanu treba dosta za golove. Novo levo krilo, levi bek, novi centralni vezni, sidras(za igru protiv bunkera). Prakticno kada prodamo Rikarda i ove u odbrani ceka nas totalna rekonstrukcija na svim pozicijama osim golmanskoj. Inace molim boga da se otarase Valijentea, Pantica, Smiljanica i ostalih koji nista ne donose klubu.

avatar
RIP KOBE
Friday, 14.06.2019
17:56

samo ozvanicenje i nista vise realno!

avatar
Raky_b
Friday, 14.06.2019
17:47

Brojniji sa 3 igraca, a bas da li je Partizan i jaci, to se tek treba utvrditi

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 14.06.2019
17:41

Auuuu, spavas li mirno Radnicki dok te ceka uvek neugodna borba za drugo mesto i juris za zaostatkom manjim od 30 bodova na tabeli ? :(