Konačno - Ivica Iliev! Koja pojačanja traži, za kojim igračem vlada pomama i šta će biti sa Sumom?

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.01.2019.
17:18
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor Partizana se oglasio na temu prelaznog roka. Šta će se dešavati u Humskoj narednih dana?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Ovo je period godine tokom kog je Ivica Iliev uglavnom u centru pažnje javnosti, zbog potencijalnih ili realizovanih transfera, ali ove zime je u Humskoj i dalje neuobičajeno mirno, pa se ni sportski direktor crno-belih nije mnogo pojavljivao u medijima u proteklih nekoliko nedelja.

Ali, s obzirom da već sutra počinju Partizanove pripreme za drugi deo sezone, prilika je da se Iliev oglasi u vezi sa aktuelnim dešavanjima u tekućem prelaznom roku.

On je to učinio u razgovoru za ''Novosti'', gde je naglasio da su Partizanu ove zime potrebna pojačanja ''u svim linijama tima''.

''Radimo na tome danonoćno, ali naravno dok ne dođe do realizacije sigurno nećemo izlaziti sa imenima'', objašnjava Iliev.

Kao razlog za pomenuto zatišje u Humskoj, Iliev navodi aktuelne praznike, ali i najavljuje da će narednih dana biti mnogo zanimljivije kada su u pitanju transferi.

On je odbacio mogućnost povratka ove zime Sejdube Sume sa pozajmice iz izraelskog Makabija Haife, o čemu se u medijima spekulisalo prethodnih dana. Iliev se nada da će omaleni Gvinejac konačno ''proraditi'' na proleće i da bi na leto u Humsku mogao da dođe u mnogo boljoj formi.

''Ne, ne postoji mogućnost da ga Izraelci vrate u Beograd pre isteka pozajmice u junu. Videćemo šta će se dalje dešavati, nije isključeno da on proigra tamo kasnije. Kada je igrač na pozajmici uvek je bolje odigrati odlično poslednjih mesec dana nego prvih'', optimista je sportski direktor crno-belih.

Još uvek nema ni odlazaka iz Partizana, iako je crno-belima preko potreban novac od eventulnih prodaja pojedinih igrača. Problem je što je najtraženiji onaj koji nije na prodaju...

''Najveće interesovanje trenutno vlada za igrača koji nije na prodaju. Reč je o Rikardu Gomešu, neverovatno je koliko ima poziva i ponuda. Svi ga žele, a njegova prodaja se nikako ne uklapa u naše planove, jer je zimski prelazni rok posebno težak kada je u pitanju angažovanje kvalitetnih napadača'', istakao je Iliev.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Wednesday, 09.01.2019
13:19

Ovaj Partizanov Bosko Buha tera po starom.

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 09.01.2019
04:21

Znaci prodali bi ovog Gomesa samo da mogu naci pojacanje na zimu... kakva je to politika kluba da sve sto valja prodas? Zar ne bi trebalo da se stvara jak tim? Uprava kao iz snova za svakog navijaca Zvezde

avatar
ŠDanilo
Tuesday, 08.01.2019
21:55

Juri Jojića i Raću!

avatar
UGASICE SE partizai
Tuesday, 08.01.2019
18:24

Uprava FK Partizan ima punu podrsku svih navijaca Crvene Zvezde i najiskrenije se nadamo,da ce biti jos bombi,naravno zbog kvaliteta lige.

avatar
petar000
Tuesday, 08.01.2019
19:58

Gledaj ti vase "bombe", mani se nasih.Mi to sto smo kupili i igra, sa izuzetkom Sume. Kod vas igra svaki peti koga dovedete.

avatar
bulaja23
Wednesday, 09.01.2019
01:29

Nasih pet kosta kao jedan vas Suma

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 08.01.2019
21:20

Kod nas svaki peti po vasoj racunici,dobro ako tako kazete.Kod vas igraju svi a kakav je kvalitet to je ocigledno po tebi manje bitno,vazno da igraju jel,svidja mi se kako rezonujes.Mi smo toliko igraca pogodili koji su nam doneli ozbiljnih rezultata za dve godine a i prodali i prodacemo to sto vi necete u skorije vreme.Pozdrav

avatar
jfvr
Tuesday, 08.01.2019
19:59

Nemoj dva puta da kažeš..... Seti se leonarda-Djurdjevica-Evertona.....