Konačno - Božović ponovo može da računa na Kangu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.12.2016.
12:26
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije Miodrag Božović konačno će ponovo moći da računa na Gelora Kangu koji je prethodna dva meseca proveo van terena.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalere Crvene zvezde za vikend očekuje nova borba za bodove u domaćem šampionatu, a protivnik ekipe Miodraga Božovića biće neugodni sastav Radničkog iz Niša.

Uoči pomenutog meča 20. kola Superlige strateg crveno-belih ima ozbiljnih kadrovskih problema, ali u moru loših danas stiže i jedna dobra vest.

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević potvrdio je da se Gabonac Gelor Kanga oporavio od povrede i da će biti u konkurenciji za predstojeći duel sa niškim Radničkim.

"Kanga je u Beogradu, pod ugovorom je sa Crvenom zvezdom i nema problema. Biće u konkurenciji za utakmicu sa Radničkim, bio bi i za gostovanje Voždovcu da se nije igralo na veštačkoj travi. Nismo hteli da rizikujemo" kazao je Raosavljević za "Žurnal".

Reprezentativac Gabona koji je minulog leta stigao na stadion "Rajko Mitić" povredio se 16. oktobra u prvenstvenom meču sa Čukaričkim i od tada je propustio osam takmičarskih mečeva.

Kako Miodrag Božović ne može da računa na povređene defanzivce Aleksandra Lukovića, Zorana Rendulića i Mihaila Ristića, ali ni na strance Huga Vieiru i Pabla Moučea koji su na izlaznim vratima, jasno je da će Gelor Kanga uz rovite Srđana Plavšića i Džona Ruiza morati da konkuriše za duel sa Radničkim iz Niša.

Utakmica 20. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša igra se u subotu od 18 časova na našem najvećem stadionu, a domaćin je obezbedio besplatan ulaz na tribine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
carbone
Thursday, 08.12.2016
08:16

Odlican je Kanga ali sa velikom platom za nase uslove .RENDULIC,LUKOVIC,FIBEL,CVETKOVIC,MOUCE,HUGO,RENDULIC,SIKIMIC,POLETANOVIC,ANDJELKOVIC mogu da napuste Zvezdu jer po meni nemaju kvalitet,nZvezdi je potreban kvalitetan stoperili dva ali brza i kreativna 10-ka ,Le Taleka vratiti sa Donaldom na zadnjeg veznog i tu dodati Lukovica ili Racica, u napadu Plavsic,Srnic,Vujaklija...Ovu decu samo lepo uigrati ,razbijali bi ali pored trenera poput Stojanovica.GROF nije pokazao ni ovde ni u Evropi da ima igru..Procitan je .

avatar
Thursday, 08.12.2016
20:30

I dobro. Po tvom odu tri štopera, Le Talek se vrati na zadnjeg veznog, i šta onda? Druže ti pričaj šta hoćeš, ali Rendula i Lune su dobri za našu ligu. Fibel i Mouče neka idu. Žao mi je što Hugo ide ali šta je tu je. A ko će ti igrati beka kad Petko nije tu? Da neće opet Le Talek?

avatar
Monday, 12.12.2016
23:37

Uh pa ti ciljaš Evropu. Ja nisam toliko ambiciozan. :D

avatar
carbone
Monday, 12.12.2016
08:27

Rendulic i Lukovic su za penziju jer su vise na oporavku od povreda nego na terenu a stari su i spori.Petkovic je tu zar ne i ne bi menjao ono sto valja.Za Evropu treba puno pojacanja na mnogim mestima.Realno osim Plavsica Donalda i Kange mi nemamo fudbalera za Evropu

avatar
Povratak kralja #47
Wednesday, 07.12.2016
21:01

Kako ja mogu da priželjkujem odlazak Kange kad podržavam Grofa koji je doveo i tog Kangu? Neka Grof i njegova pojačanja što duže bitišu u zvezdi :D

avatar
Povratak kralja #47
Wednesday, 07.12.2016
18:56

Zašto navijači zvezde priželjkuju prodaju najboljeg stranca u istoriji srpskom fudbalu, Kange-Konga-Kange posle samo nepunih 6 meseci u zvezdi?

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Wednesday, 07.12.2016
19:16

To mozda ti prizeljkujes i tek ces :)

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 07.12.2016
19:18

mozda ti ocekujes

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 07.12.2016
15:53

Не, само њега не.

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 07.12.2016
13:31

Ja sam za to da se on ipak sacuva u ova dva kola. Neka igraju Racic,Lukovic ili Adzic. On nam je potreban potpuno oporavljen za prolece. I samo da ne napravimo istu gresku kao sa Hugom! Ukoliko stigne ponuda za Kangu,prodati ga i odmah ubaciti Lukovica, Racica ili Adzica na njegovo mesto jer ce se oni do tada vec privici na prvi tim!

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 07.12.2016
16:03

Kangu sacuvati i ugojiti za prodaju :) , takodje jedna od velikih gresaka zadnjeg prelaznog roka, koji je cijeli jedna velika greska!