Komšije odgovorile Recku: "Dinamo ne zaslužuje neartikulisanog primitivca"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 27.05.2019.
20:06
Izvor: Sportske.net

Stigla je reakcija iz Surdulice nakon teških optužbi koje su izrekli Dragan Antić i Radmilo Jovanović.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Teške optužbe izrekli su Radmilo Jovanović i Dragan Antić nakon revanš utakmice baraža za popunu Super lige Srbije.

Treneri Dinama iz Vranja osuli su paljbu po Radniku iz Surdulice i braći Tončev optuživši ih da su kumovali ispadanju Dinama iz Super lige.

Tim povodom oglasio se predsednik FK Radnik Novica Tončev koji je najavio postupak protiv Dragana Antića zbog izrečenih optužbi.

"Smatram da nije toliko bitno šta je neko rekao, već je bitno ko je to rekao, a ovde je reč o prepoštenom gospodinu Recku. Kao sportski radnik, privrednik i čovek, sve sam učinio u proteklih godinu dana da maksimalno pomognem Dinamu.

Sportska javnost zna da smo mu dali stadion i celu infrastrukturu za nula dinara, a jedino nisam mogao da mu vodim klub i da igram za Dinamo. Neka rukovodstvo Dinama analizira sopstvene greške, a uprava grada Vranja neka preispita kadrovska rešenja u tom klubu.

Vranjanci vole fudbal, cene pošten rad i pružam im javno podršku da iz FK Dinamo konačno liferuje divljaštvo, primitivizam i zloupotreba imena predsednika države.

Taj klub, bez dileme, zaslužuje najbolji stadion i Super ligu, međutim ne zaslužuje da ih vodi jedan takav neartikulisani primitivac. Uzrok napada na mene i moju porodicu je činjenica da sada jedan čovek ostaje bez plate koja premašuje 500.000 dinara  mesečno.

Neka položi račun navijačima Dinama koliko mesečno samo na ime plate ispaćuje sebi i sinovima i svi će se šokirati. Da je taj novac ulagao u fudbalere, danas ne bi kukao i tražio krivca u drugome.

Za razliku od njega moj sin, brat i ja ne primamo platu u FK Radnik, već u svojoj privatnoj firmi. A optužbe da sam krivac za ispadanje iz lige moraće da dokaže pred  disciplinskim organima FSS i na sudu, jer sam odmah advokata ovlastio da podnese tužbu.

A na genijalnu optužbu da nikad "nisam šutnuo vrapče sa praga", moram da podsetim da je vrabac ptica i da se ne šutira, a on neka nastavi da šutira ptice, mi ćemo nastaviti sportski da pobeđujemo.

Pošto će Recko sada imati više slobodnog vremena, može da dođe u FK Radnik na besplatne časove fudbala, ali ne možemo da ga platimo mesečno 500.000 dinara, jer ulažemo u naše fudbalere
", rekao je Novica Tončev.

Dinamo je u dvomeču baraža za popunu Super lige poražen od Inđije ukupnim rezultatom 3:2, pa će u narednoj sezoni igrati u nižem rangu takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 28.05.2019
17:45

Recko je samo istinu reko kako u drugu ligu moze da ode neko.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 28.05.2019
08:32

Bez dileme Hahaha Mozda se neki macak zove Vrapce:-D

avatar
DRUG OSTOJA
Monday, 27.05.2019
21:09

Svi pošteni! Divna jedna država! Blago nama sa vama!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 27.05.2019
20:35

Recko vatreni zvezdaš poznatiji kao IZ X U ZATVOR dobija pomoć svi znamo kakvu da od Srpske lige dođe do SL, a sada su mu sudije krive što je ispao verovatno što su mu svirale u revanšu samo 1 penal ala-zvezda, trebali su još jedan pa bi možda opstao. Svi kao kradu samo on i zvezda pošteni, a jedino njega u Nemačkoj i zvezdu UEFA nahvatali.