KOMENTARI DANA - Partizanovi navijači originalni i u kritikama!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.06.2020.
18:43
Izvor: Sportske.net

U par (pravih) reči opisana današnja igra odbrane Partizana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Partizan je danas razočarao svoje navijače neočekivanim porazom u Subotici protiv Spartaka (3:2), samo četiri dana pred derbi sa Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa Srbije.

Naravno, usledile su kritike na društvenim mrežama na račun ekipe Partizana, a pogotovo se to odnosi na odbranu crno-belih, koja je danas pravila preveliki broj propusta, što su Subotičani znali da iskoriste.

Gledajući komentare pristalica Partizana na Tviteru, posebno se izdvajaju oni u kojima se za odbranu Partizana kaže da i dalje drži ''socijalnu distancu'', ili da joj je ''pao imunitet''...
-
Derbi baner
-
- - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 06.06.2020
23:58

Posebno me je naljutio komentar gospodina Pantića da je Partizan izašao sa kombo timom. Kombo!? Lazar Pavlović umesto Natka i Stevanović umesto Lazara Markovića, jel to kombo? U isto vreme, protivnički tim, u kom je glavni igrač onaj koga smo udaljili kao nedovoljno kvalitetnog za Partizan, igrao je sa najmanje 4 rezervna igrača. Gospodine Pantiću, vaša pozicija podrazumeva navijački pristup, ali hoćemo li se uljuljkivati u lažnim predstavama stvarnosti da bismo se osećali bolje?

avatar
Gogi-11
Saturday, 06.06.2020
20:01

Шта се гробари узбуђујете??? Квота на Спартак је била баш лепа а тек прелаз иххаа