Kome preti suspenzija za 160. "večiti" derbi?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.04.2019.
12:32
Izvor: Sportske.net

Partizan je u većem problemu, ali i Milojević mora da sačuva dvojicu važnih pojedinaca.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Partizan je u većem problemu, ali i Milojević mora da sačuva dvojicu važnih pojedinaca.

Deset dana ostalo je do 160. "večitog" derbija, a obe ekipe će do trećeg ovosezonskog susreta odigrati još po dve utakmice.

Pošto se kartoni ne prenose u Kupu i Super ligi, iz brojanja ispadaju mečevi koje će Crvena zvezda i Partizan odigrati sredinom predstojeće nedelje, a u obzir dolaze samo utakmice 32. kola Super lige na kojima će šestorica igrača iz dva tabora morati da povedu računa kako ne bi propustili 160. "večiti" derbi.

Četvorica fudbalera Partizana posle 31. kola Super lige imaju po tri javne opomene, tako da će na gostovanju Radničkom posebnu pažnju morati da obrate štoper Strahinja Pavlović, levi bekovi Nemanja Miletić i Slobodan Urošević, te defanzivni vezni Aleksandar Šćekić.

Vladimir Stojković i Nemanja R. Miletić dobili su četvrtu javnu opomenu u duelu sa Čukaričkim, tako da će njih dvojica kartone "očistiti" pred 160. "večiti" derbi.

Goran Causic Nemanja Nikolic

Mnogo manje briga od Sava Miloševića imaće trener Crvene zvezde Vladan Milojević koji u duelu sa Čukaričkim treba da sačuva Milana Pavkova i Branka Jovičića kako bi ih imao na raspolaganju za "večiti" derbi.

Strelac izjednačujućeg gola za Zvezdu na prethodnom meču sa Partizanom juče je dobio treću javnu opomenu u tekućoj sezoni, a isti broj žutih kartona ima i defanzivni vezista Branko Jovičić.

Svi ostali igrači Crvene zvezde nemaju tu vrstu pritiska i suspenzija ih sigurno neće sprečiti da nastupe u "večitom" derbiju, osim ako ne dobiju crveni karton na gostovanju Čukaričkom.

Treći ovosezonski "večiti" derbi zakazan je za 25. april i biće odigran na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Sunday, 14.04.2019
13:17

Штета што дерби није у липу Хумску

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 14.04.2019
12:38

Nije deset nego jedanaest. Jeste li vi sigurni za tu statistiku za nase igrace? Na Sokerveju ne pise tako.